Το φως, το σκοτάδι και οι κρυφό-gay καταστάσεις…

Αφού έχεις το “κουσούρι”, παντρέψου, κάνε ένα παιδί, και μετά κάνε ό,τι θες με οποίον θες. Βγάλε τα μάτια σου! Είμαστε ένα έθνος που επιβίωσε στα μουλωχτά επί αιώνες. Δεν θέλουμε το φως. Θέλουμε το σκοτάδι.

0
559

Αφού έχεις το “κουσούρι”, παντρέψου, κάνε ένα παιδί, και μετά κάνε ό,τι θες με οποίον θες. Βγάλε τα μάτια σου!

Είμαστε ένα έθνος που επιβίωσε στα μουλωχτά επί αιώνες.

Δεν θέλουμε το φως. Θέλουμε το σκοτάδι.

Διάβασα ότι ο Μέμος Μπεγνής θα παίξει τον χειμώνα το εμβληματικό έργο του Martin Sherman Bent”, που έχει να κάνει με κάποιους ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Nazi.

Δεν ξέρω πως, συνειρμικά θυμήθηκα τότε που πάλι ο Μέμος Μπεγνής φίλησε κάποιον άντρα σ’ ένα σίριαλ. Θυμάστε που είχε γίνει ένας ψιλο-χαμούλης; Όταν το διαβάσαμε τότε σε όλα τα μεγάλα ενημερωτικά και στα κουτσομπολίστικα site, είδαμε από κάτω στα σχόλια, τον γνωστό οχετό με βρισιές και κατάρες.

Υπήρχαν εκατοντάδες σχόλια που ξερνούσαν χολή για ένα αντρικό φιλί. Άραγε ήταν οι ίδιοι που διασκέδαζαν βλέποντας τον Τρύφωνα Σαμαρά να κάνει τσαχπινιές ή είναι οι ίδιοι που έδιναν 50% – 60% θεαματικότητα στον Λάκη Λαζόπουλο που ντυμένος γυναίκα (ως χήρα Μίτση) μιλούσε για τον gay γιο της;

Στην ουσία λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι ούτε το φιλί μεταξύ των αντρών, ούτε η ομοφυλοφιλία. Το πρόβλημα είναι αλλού.

Κάντο στα μουλωχτά

Πριν από κάποια χρόνια, σ’ ένα μοδάτο café είχα στήσει αφτί στις δύο κυρίες του διπλανού τραπεζιού. Ήταν ανήσυχες και μιλούσαν λίγο έντονα…

  • Ναι παιδί μου σου λέω, θα κάνουν μέχρι και παρέλαση.
  • Έλα Χριστέ και Παναγιά.
  • Σε λίγο θα βγάζουν τα μάτια τους μπροστά μας και θα τους χειροκροτούμε κιόλας.
  • Λες κι είναι χαζός ο (είπε το όνομα ενός πολιτικού) που κάνει ο, τι κάνει και δεν τον παίρνει χαμπάρι κανείς; (Αυτή πως τον πήρε χαμπάρι είναι απορίας άξιο)

Το φως, το σκοτάδι, κρυφό-gay, fos, skotadi, crypto gay, nikosonline.grΑπό αυτόν και μόνο τον μικρό διάλογο καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό που ενοχλεί όλους όσους “φοβούνται” και βρίζουν, είναι ότι δεν πρέπει να γίνεται στα φανερά, δεν πρέπει να νομιμοποιείται. Γι’ αυτό είναι και ενάντιοι στο Σύμφωνο Συμβίωσης. Η Ελλάδα είναι παράδεισος για τους gay όλου του κόσμου όταν κάνουν ό,τι κάνουν κρυφά, και κόλαση όταν διανοηθούν να το κάνουν στα φανερά.

  • Κάνε ο τι κάνεις αλλά να μη σε παίρνει χαμπάρι κανείς.
  • Αφού έχεις το “κουσούρι”, παντρέψου, κάνε ένα παιδί, και μετά κάνε ό,τι θες με οποίον θες. Βγάλε τα μάτια σου!

Αυτός είναι ο κανόνας σ’ αυτόν τον τόπο.

Οι Έλληνες δεν είναι ομοφοβικοί το ξέρουμε καλά αυτό, όλος ο πλανήτης το γνωρίζει πολύ καλά και το διαπιστώνουμε καθημερινά. Τους αρέσει όμως να το κάνουν στα κρυφά. Χαλιούνται, ξενερώνουν όταν γίνεται στα φανερά.

Είμαστε ένα έθνος που επιβίωσε στα μουλωχτά επί αιώνες.

Δεν θέλουμε το φως. Θέλουμε το σκοτάδι.

Το φως, το σκοτάδι, κρυφό-gay, fos, skotadi, crypto gay, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.