Το 24ωρο μιας πλούσιας

Μιλάμε για πολύ πλούσιας όμως. Όχι ότι κι΄ ότι… πολλά μύρια! Αυτές που τις βλέπουμε πάντα στην τρίχα, πάντα άψογες, πάντα λαμπερές και πάντα – μα πάντα με άλλα ρούχα.

3
2178

Μιλάμε για πολύ πλούσιας όμως. Όχι ότι κι΄ ότι… πολλά μύρια! Αυτές που τις βλέπουμε πάντα στην τρίχα, πάντα άψογες, πάντα λαμπερές και πάντα – μα πάντα με άλλα ρούχα. Και τις βλέπουμε μόνο σε φιλανθρωπικά event και σε πολιτιστικά. Δεν εμφανίζονται όπου κι΄ όπου μαζί με τις άλλες τσοκαρίες….

Θα σας περιγράψω ένα κλασσικό 24ωρο μιας πολύ πλούσιας κυρίας. Φτιάξε καφέ κούκλα μου γιατί έχεις να διαβάσεις πράγματα και θαύματα. Θα μάθεις πολλά. Ξεκινάμε λοιπόν….

7:00 πρωινό ξύπνημα

7:05 Ο chef με τους βοηθούς έχουν ετοιμάσει το breakfast και το προσωπικό το σερβίρει ή στην βεράντα της κρεβατοκάμαρας, ή στην πρόχειρη τραπεζαρία που βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του σπιτιού. Οι τηλεοράσεις παίζουν ειδήσεις και χρηματιστήριο. Ο σύζυγος εκεί, μουτρωμένος πίνει καφέ.

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

Όταν ακούσετε την κυρία να μιλάει για το πρωινό της θα ακούσετε τις λέξεις: antioxidants, vitamins C and K, polyphenols, weight loss, Berries και πολλές ακόμα από την πλούσια Ελληνική γλώσσα….. (Και από αυτά τα πιάτα που βλέπετε επάνω θα διαλέξει το ένα. Όχι και τα 4!)

7:15 Ο σύζυγος – πριν φύγει για την δουλειά – πάει στο γραφείο του, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του δεύτερου επιπέδου του σπιτιού. Η σύζυγος δέχεται την γραμματέα της, όπου καταστρώνουν το πλάνο της ημέρας. Συνήθως οι πλούσιες έχουν τις δικές τους μικρές επιχειρήσεις και τα ατελείωτα σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα στα οποία έχουν “υποχρεώσεις”.

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

7:30 Η κυρία πηγαίνει στο νοτιοδυτικό μέρος του ισογείου, όπου την περιμένει στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο ο personal trainer. Μέχρι τις 9πμ έχει κάνει όλο της το πρόγραμμα και στις….

9:05 μπαίνει στο μπάνιο για να κάνει ντους. Η καμαριέρα πάντα κοντά της για να την βοηθήσει όπου χρειαστεί…

9:30 Η κομμώτρια και η μακιγιέζ την περιμένουν στο Boudoir, ετοιμοπόλεμες. Βούρτσες και σεσουάρ η μία, πινέλα και make up η άλλη….. Αν όλα πάνε καλά και δεν τις καθυστερήσει με παραξενιές και τηλέφωνα, θα χρειαστούν να την φτιάξουν γύρω στα 45 λεπτά. Ε… ναι κούκλα μου! Μέχρι να ισιώσει αυτή η τρίχα… ή βάλε από 15 λεπτά το κάθε μάτι…. νισάφι!

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

10:15 η πλούσια κυρία με όλες αυτές (γραμματέα, κομμώτρια, μακιγιέζ, καμαριέρα) μπαίνουν στην ντουλάπα της (αν ο personal trainer είναι gay, κι αυτός παρέα). Όπου ντουλάπα, είναι ίση σε τετραγωνικά με τα δικά μας σπίτια- ολόκληρα. Είναι οι λεγόμενες walking closets όπου μπαίνεις μέσα και χάνεσαι σε δαιδαλώδεις διαδρόμους με ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια… Και είπαμε, όχι οτιδήποτε. Μόνο φίρμες…

Το 24ωρο μιας πλούσιας, RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

11:00 η πλούσια, μπαίνει στο αυτοκίνητο της (φωτογραφίες κάτω). Αν έχει διάθεση να οδηγήσει – ανάλογα με το πρόγραμμα της παίρνει την δική της Bentley (η επάνω φωτογραφία). Αν δεν θέλει να οδηγήσει υπάρχει η έξτρα βοηθητική Mercedes suv GLS 550 (η κάτω φωτογραφία), που την έχουν… έτσι.. αχρείαστη ναναι- και την οδηγεί ο σοφέρ.

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

11:30 Μπαίνει στο γραφείο της, όπου η βοηθός γραμματέας την περιμένει με τον καφέ στο χέρι και έτοιμη να της κάνει brief με όλα τα νέα της ημέρας. Όχι τις ειδήσεις κούκλα μου!!! Τα νέα από τις υπόλοιπες πλούσιες… Που πήγαν χτες βράδυ, τι έκαναν, ποια τα έφτιαξε με ποιον, ποια τσακώθηκε με ποια, ποια ψώνισε από πού… κλπ. κλπ. Λυσσάνε να μαθαίνουν η μία τα νέα της άλλης.

Το 24ωρο μιας πλούσιας, RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

Στην συνέχεια ασχολείται με αυτά που πρέπει να ασχοληθεί αλλά και με τα διάφορα προσωπικά της ζητήματα. Όπως: τι χρώμα να βάψει τα νύχια της αύριο που έχει manicure pedicure, ρωτάει αν έστειλαν από το Μιλάνο το νέο dvd με την haute couture του Armani για να παραγγείλει, που θα φάει και με ποιες το μεσημέρι κλπ. κλπ. Τι; Δεν το ήξερες αυτό με τα dvd; Εμ βέβαια… όλοι οι μεγάλοι οίκοι στέλνουν αμέσως όλους τους καταλόγους και τα dvd με τις νέες collection για να παραγγείλουν οι πλούσιες ότι θέλουν. Τα μέτρα τους τα έχουν χρόνια τώρα… Βέβαια ψωνίζουν και από την Αθήνα πολλά, γιατί έτσι γίνεται σούσουρο….

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

2:00 μμ Ραντεβού με τις φίλες για lunch, στο elegant και κομψό περιβάλλον του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Ή στο Roof Garden κάποιου άλλου ξενοδοχείου, ή κάπου στο Κολωνάκι. To Dress Code, πάντα το ίδιο: Elegant Smart Casual (το καλοκαίρι δεν επιτρέπονται shorts, σανδάλια ή σαγιονάρες). Τον διάσημο chef Arnaud Larher, τον ξέρει και τον αποκαλεί με το βαφτιστικό του όνομα και εκείνος πάντα τρέχει να την υποδεχτεί.

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

Αυτό τρώει η πλούσια για μεσημέρι και λέει… “έσκασα”!

4:00μμ Πίσω στην ησυχία του γραφείου της έχει όλο τον χρόνο να επισκεφτεί όλα τα κοσμικά sites και να δει φρέσκα κουτσομπολιά, να κάνει τηλεφωνήματα και να πιεί ένα καφεδάκι πριν φύγει, γιατί στις….

6:00μμ …πρέπει να βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο που έχει φτιάξει μια φίλη της φιλάνθρωπος, η οποία πάλι κάτι κάνει για να μαζέψει λεφτά. Από την τσέπη της δεν έχει βάλει ούτε ευρώ. Όλα από δωρεές. Είναι αυτή η γνωστή φιλάνθρωπος, που όταν είναι οι κάμερες και οι φωτογράφοι μπροστά, αγκαλιάζει και χαϊδεύει τα άρρωστα παιδάκια και μόλις φύγουν, τρέχει και πλένει τα χέρια της με αντισηπτικό…. λες και είναι μεταδοτικός ο καρκίνος!

8:00 Ή θα συναντηθεί με τον άντρα της για να κάνουν κάτι μαζί, ή θα δει κάποια φίλη της κουλτουριάρα να την «σύρει» σε κάποιο θέατρο, ή θα γυρίσει σπίτι εξουθενωμένη να ηρεμίσει… (Αν βγει με τον άντρα της θα περάσει οπωσδήποτε αστραπιαία από το σπίτι για να αλλάξει ρούχα). Επίσης εδώ βρίσκω την ευκαιρία να σας πω, πως όποιο ρούχο της έχει φωτογραφηθεί… «καίγεται». Που σημαίνει δεν το ξαναφοράει ποτέ.

12 μεσάνυχτα: Πάντα προσπαθεί γύρω στα μεσάνυχτα να βρίσκεται στο κρεβάτι της… γιατί αύριο την περιμένει πάλι μια κουραστική ημέρα….

Λοιπόν πως σας φάνηκε το 24ωρο της πλούσιας;

Αυτό που μόλις διαβάσατε δεν είναι προϊόν φαντασίας. Σε ένα ποσοστό 80%-90% αυτά συμβαίνουν στις πλούσιες. Κάθε μέρα γυμναστική, κάθε μέρα κομμώτρια, κάθε μέρα μακιγιέζ… κάθε μέρα σε κοινωνικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις….. Ουφ!!! 

RICH, PLOUSIA, 24 ORES, 24 HOURS, PHILANTHROPOS, nikosonline.gr

Ωρα να ξεντυθεί η πλούσια…

——————————————————–

3 COMMENTS

  1. Ευτυχώς που δεν είμαι πλούσια!!!! Αλλά έχω μια γεμάτη μερα με δυο παιδιά σπίτι μαγαζί!!!! Και νιώθω πλήρης!!!

  2. Από την τσέπη της δεν έχει βάλει ούτε ευρώ. Όλα από δωρεές……Χαχαχαχα Νικόλα το πιάσαμε το υπονοούμενο!!

  3. Εισαι ανεπανάληπτος!!!!!!! Καλή Κυριακή… Όσο για της κυρίας το 24ωρο δεν μου αρέσει. Λείπει η ζεστασιά, η ανθρωπιά και η καθημερινότητα που κάνει όμορφη τη ζωή μας!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.