Το Hollywood τον εκβίαζε…

Ήταν κούκλος, παίδαρος - 1.93 ύψος – star, και οι γυναίκες του είχαν λατρεία. Όλο αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την προσωπική του ζωή και τα θέλω του. Το Hollywood έβγαζε πολλά λεφτά από τις ταινίες του και γι΄ αυτό του είχαν πει, πως αν μαθευόταν οτιδήποτε, θα τέλειωνε το συμβόλαιο του… θα τον εξαφάνιζαν!

1
1069

Ήταν κούκλος, παίδαρος – 1.93 ύψος – star, και οι γυναίκες του είχαν λατρεία. Όλο αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την προσωπική του ζωή και τα θέλω του. Το Hollywood έβγαζε πολλά λεφτά από τις ταινίες του και γι΄ αυτό του είχαν πει, πως αν μαθευόταν οτιδήποτε, θα τέλειωνε το συμβόλαιο του… θα τον εξαφάνιζαν!

Τι να μαθευόταν; Μα, πως ήταν gay!

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Ο μεγάλος έρωτας του Rock Hudson, τα λέει όλα πενήντα πέντε χρόνια μετά. Ο άνθρωπος που ο διάσημος σταρ είχε αποκαλέσει τον «μοναδικό αληθινό έρωτα» του, αποκαλύπτει τώρα μυστικά και κάποιες ιδιωτικές φωτογραφίες τους.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός νέου βιβλίου, διαβάζουμε: «Δεν τολμούσαμε να τραβήξουμε ιδιωτικές φωτογραφίες μαζί, ήταν πολύ επικίνδυνο, μόνο ο ένας του άλλου», λέει σήμερα στα 81 του ο Lee Garlington για την ερωτική σχέση που είχε με τον Rock Hudson στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Η μόνη φωτογραφία που τους δείχνει μαζί είναι σ΄ ένα μπαρ στη Νέα Ορλεάνη (κάτω).

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Ο Lee Garlington φυλάει τις φωτογραφίες του με τον διάσημο σταρ σ’ ένα κουτί. Ποτέ πριν δεν τις είχε δώσει στην δημοσιότητα- και τώρα, με τις φωτογραφίες και με αυτά που είπε, αποκαλύπτει τα πειστήρια της ερωτικής σχέσης που είχε με τον Rock Hudson, ο οποίος δεν απεκάλυψε ποτέ ότι ήταν gay όσο ζούσε. Πρόκειται για τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Puerto Vallarta του Μεξικού το 1963.

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Ο Lee Garlington φωνογραφημένος από τον Rock Hudson στο Πουέρτο Βαγιάρτα το 1963. Φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας 55 χρόνια μετά….

«Δυστυχώς, το να αποκαλύψει τον αυθεντικό του εαυτό στα χρόνια της φήμης του ισοδυναμούσε με επαγγελματική αυτοκτονία και τερματισμό συμβολαίου», λέει ο Mark Griffin, συγγραφέας της βιογραφίας του Rock Hudson που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο “All That Heaven Allows” και η οποία προσπαθεί να αναλύσει τον Rock Hudson, την εικόνα του sex symbol, το προτύπου ανδρισμού, με την εποχή και το Hollywood.

O Rock Hudson πέθανε από AIDS το 1985 και ήταν ο πρώτος διάσημος που «έφυγε» απ΄ αυτήν την αρρώστια (becoming the first major celebrity to die from an AIDSrelated illness)

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Σήμερα, ο Garlington (φωτογραφίες επάνω τότε και τώρα), θυμάται με νοσταλγία – αλλά και κάποια πίκρα – την απόδραση τους από τον κλοιό που επιτηρούσε τον Rock Hudson στο Hollywood, και τις μαγικές μέρες που πέρασαν μαζί στο μέρος που δεν είχε γίνει ακόμα διάσημος τουριστικός προορισμός και τους το είχε προτείνει τότε η Elizabeth Taylor. «Περπατούσαμε στην παραλία τραβώντας φωτογραφίες ο ένας στον άλλον και κάναμε βόλτες μ’ ένα παλιό, ανοιχτό τζιπ. Ζούσαμε απλά τη ζωή δύο ερωτευμένων gay γκέι αντρών. Δεν υπήρχαν παπαράτσι και κανείς δεν μας ήξερε εκεί».

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Ο Rock Hudson φωτογραφημένος από τον Lee Garlington

«Ο Rock Hudson δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ζήσει όπως ήθελε. Ήταν αναγκασμένος να κρύβεται διαρκώς. Πόσο εύχομαι να είχε γεννηθεί τριάντα – σαράντα χρόνια μετά. Θα ήταν τόσο πιο πολύ άνετος και χαρούμενος. Επίσης θα χαιρόταν τόσο πολύ αν ήξερε πόσο άλλαξαν τα πράγματα».

Rock Hudson (αληθινό όνομα Roy Harold Scherer, Jr.) 17 Νοεμβρίου 1925 –2 Οκτωβρίου 1985

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Έκανε περίπου 50 ταινίες και κατά την διάρκεια της καριέρας του ούτε ο τύπος, ούτε το κοινό έμαθε ποτέ για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΟΚ ΧΑΤΣΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, GAY, HOLLYWOOD, ROCK HUDSON, nikosonline.gr

Διαβάστε ακόμα άρθρα σχετικά με το παλιό Hollywood & τους star.

Vintage: Οι star στην παραλία: https://bit.ly/2NGmMdm

Hollywood star / Golden Hollywood

Clark Gable, Ο άντρας όλων των εποχών: https://bit.ly/2A6pLcq

James Dean, Το είδωλο της εφηβικής επανάστασης: https://bit.ly/2OQRCRB

Montgomery Clift, Ο θλιμμένος γόης ήταν gay: https://bit.ly/2LhMbgb

Burt Lancaster, Ένας άντρας macho με χρυσή καρδιά: https://bit.ly/2OrzeTn

Kirk Douglas, 102 κεράκια στην τούρτα του: https://bit.ly/2q6DkBy

Humphrey Bogart, Ο κοντός με το sex appeal: https://bit.ly/2QKYTYq

Hollywood star / New Hollywood

Paul Newman, από τους ωραιότερους άντρες του σινεμά: https://bit.ly/2yIoPqI

Steve Mc Queen, ήταν ένας και μοναδικός: https://bit.ly/2A4D5Oq

Robert Redford, υστερία για πάρτη του: https://bit.ly/2vRU7w8

Richard Burton, ο καλύτερος φίλος του Johnny Walker: https://bit.ly/2JSMH0S

Al Pacino, κοντός αλλά θαυματουργός: https://bit.ly/2K1j8K9

Robert De Niro, απλά…De Niro: https://bit.ly/2vhongf

1 COMMENT

  1. Μία διόρθωση Νικόλα. Ο Klaus Nomi ήταν ο πρώτος διάσημος που πέθανε από AIDS το 1983 (θυμάσαι την διαφήμιση του Campari;). Βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλος σταρ όσο ο Rock Hudson (ο οποίος ήταν δημοφιλέστατος) αλλά έκανε μία σχετική επιτυχία στην μουσική τότε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.