Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο

Το μεγαλύτερο φωτογραφικό περιοδικό του κόσμου, στην δεκαετία του ΄60 αγαπούσε πολύ την Μελίνα Μερκούρη. Εκτός από γνωστό εξώφυλλο για το ανέβασμα της Ilya Darling Broadway, την ακολουθούσε σε αρκετές φάσεις της ζωής και της καριέρας της.

0
2811

Το μεγαλύτερο φωτογραφικό περιοδικό του κόσμου, στην δεκαετία του ΄60 αγαπούσε πολύ την Μελίνα Μερκούρη. Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.grΕκτός από γνωστό εξώφυλλο που την είχε κάνει για το ανέβασμα του μιούζικαλ Ilya Darling στο Broadway, την ακολουθούσε σε αρκετές φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Όλα θα τα δούμε….

Σήμερα θα δούμε διάφορες λήψεις με την Μελίνα…. όπως αυτές για παράδειγμα

Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr

Και ένα ρεπορτάζ στο μουσείο του Λούβρου, όπου η Μελίνα «συνομιλεί» και «επικοινωνεί» με αρχαιοελληνικά αγάλματα και προτομές. Enjoy!

Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr

Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr

Στην ενότητα NOSTALGIA θα βρείτε πολλά άρθρα που μιλούν για το αγαπημένο παρελθόν…

https://www.nikosonline.gr/category/nostalgia-2/

Το Life φωτογραφίζει την Μελίνα στο Λούβρο, LIFE MAGAZINE, MELINA MERCOURI, LOUVRE, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, nikosonline.gr

NOSTALGIA: Διαβάστε επίσης

Όταν το LIFE φωτογράφιζε την Ελλάδα: https://www.nikosonline.gr/όταν-το-life-φωτογράφιζε-την-ελλάδα/

Τα Ελληνικά εξώφυλλα του Time: https://www.nikosonline.gr/τα-ελληνικά-εξώφυλλα-του-time/

Ilya Darling: 50 χρόνια πριν στο Boadway: https://www.nikosonline.gr/ilya-darling-50-χρόνια-πριν-στο-broadway/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.