Τόσο νέοι και τόσο πλούσιοι!!!

0
110

Evan-Spiegel_M

Γαμώτο δηλαδή!!! Εμείς τι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας; Πίτουρα; Και εντάξει να τα βρεις έτοιμα στρωμένα από τον μπαμπά, αλλά να τα φτιάξεις μόνος σου; Εκεί είναι η μαγκιά. Βέβαια και έτοιμα να τα βρεις και να τα μεγαλώσεις επίσης μαγκιά είναι!

1373490331000-XXX-MG-0012-1307101706_4_3

Evan Thomas Spiegel

Είναι ο μόνος αυτοδημιούργητος στους πλουσιότερους και νεότερους του κόσμου (κάτω των 35), όπως προκύπτει από την εταιρεία αναλύσεων Wealth Χ. Πρόκειται για τον 24χρονο Καλιφορνέζο Evan Thomas Spiegel, τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής Snapchat, όπου ανταλλάσσονται μηνύματα φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα. Με καθαρή αξία περιουσίας 51,7 δισ. δολάρια, ο Spiegel έχει δημιουργήσει εκ του μηδενός την περιουσιακή του κατάσταση. Οι υπόλοιποι έχουν λίγο έως πολύ τη συμβολή των γονέων τους για την οικονομική τους ευμάρεια. 24 ετών φαινόμενο!

——————————–

Είναι κάτω των 35 ετών και είναι ήδη δισεκατομμυριούχοι!!!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Scott Duncan

Ο Τεξανός Scott Duncan, στα 32 του δεν φτάνει που δεν ξέρει τι έχει, είναι και μοναχογιός. Όχι μοναχοπαίδι, μοναχογιός. Και κατ’ επέκταση κληρονόμος του ενεργειακού κολοσσού Enterprise Products Partners των γονιών του. Με καθαρή περιουσιακή κατάσταση στα 7 δισ. δολάρια, ο Duncan μαζί με τις τρεις μεγαλύτερες αδελφές του απέκτησαν από τον πατέρα τους δίκτυα 47.800 μιλίων σε επίγειους και υπόγειους αγωγούς μεταφοράς ενέργειας, αλλά και αποθηκευτική δυνατότητα 220 εκατ. βαρελιών σε φυσικό αέριο και υγροποιημένο φυσικό αέριο. Η περιουσιακή του κατάσταση ενισχύθηκε, επίσης από την κατάργηση νόμου για τη φορολόγηση ακίνητης περιουσίας το 2010.

1E_M

Thomas Persson

Ο 30χρονος Thomas Persson. Είναι γιος του πλουσιότερου επιχειρηματία στη Σουηδίας και απόγονος τρίτης γενιάς στην οικογένεια που δημιούργησε την αλυσίδα λιανικού εμπορίου Η&Μ. Η καθαρή περιουσία του, δηλαδή απαλλαγμένη από δάνεια και υποχρεώσεις, υπολογίζεται στα 2,8 δισ. δολάρια. Ο Persson, ωστόσο, δεν ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ταινιών. Είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στην Ευρώπη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here