Υιοθετημένα Παιδιά…

2
528

Nicole-Kidman_M

Υπάρχει πολύς κόσμος που υιοθετεί παιδιά, αλλά αυτό που συμβαίνει με τις σταρ του Hollywood είναι πρωτοφανές. Λες και η μία ζηλεύει την άλλη. Μπορεί να μας φαίνεται υπερβολικό μιας κι’ αυτές είναι πάντα στο στόχαστρο της δημοσιότητας, αλλά έτσι συμβαίνει σε όλα. Τα ΜΜΕ ασχολούνται με τις διάσημες και όχι με μια άγνωστη κυρία. Πάντως νομίζω ότι την μόδα της υιοθεσίας τα τελευταία χρόνια την καθιέρωσε η Angelina Jolie.

Angelina-Jolie_M

Angelina Jolie

Η Angelina υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, τον Maddox Chivian το 2002 από την Καμπότζη, ενώ ήταν εκεί με τον πρώτο σύζυγό της, τον Billy Bob Thornton, αλλά τον υιοθέτησε σαν single parent. Το 2005 υιοθέτησε την Zahara Marley από την Αιθιοπία και το 2007 τον Pax Thien από το Βιετνάμ. Και τα τρία παιδιά τα υιοθέτησε κατόπιν και ο Brad Pitt.

article-1340671-06078864000005DC-418_468x464

Tom Cruise και Nicole Kidman

Παρ’ όλο που είχαν προηγηθεί στην υιοθεσία παιδιών, η Angelina Jolie κατάφερε και τους ξεπέρασε σε δημοσιότητα. Το ζεύγος γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Days of Thunder, και παντρεύτηκαν το 1990. Υιοθέτησαν δύο παιδάκια, την Isabella Jane και τον Connor Anthony (φωτογραφία -19 χρόνων σήμερα).

4927723

Sharon Stone

Μετά τον γάμο της με τον Phil Bronstein το 1998, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα αγοράκι, τον Roan Joseph, το 2000. Μετά τον χωρισμό τους η διάσημη σταρ υιοθέτησε άκομα δύο αγόρια. Το 2005 τον Laird Vonne, και το 2006 τον Quinn Kelly.

4927556

Calista Flockhart

Διάσημη ηθοποιός της τηλεόρασης, το 2001 υιοθέτησε τον γιό της Liam σαν single parent. Από το 2002 που άρχισε να βγαίνει με τον Harrison Ford, και ιδιαίτερα μετά το γάμο τους, το παιδί απέκτησε και πατέρα.

Meg-Ryan2_M

Meg Ryan

Η Meg είχε ήδη ένα γιο με τον Dennis Quaid, τον Jack Henry Quaid (ο οποίος μάλιστα έγινε ηθοποιός και έπαιξε στο The Hunger Games), αλλά αργότερα υιοθέτησε και μια κόρη, ένα κοριτσάκι από την Κίνα, την Daisy True.

Huge-Jackman_M

Hugh Jackman

Αφού η γυναίκα του DeborraLee Furness είχε δύο αποβολές που της στοίχισαν πολύ, το ζευγάρι αποφάσισε και υιοθέτησε τον Oscar Maximillian και την Ava Eliot.

Madonna_M

Madonna

Η Madonna έχει δύο βιολογικά παιδιά την Loudes και τον Rocco Ritchie, αλλά αργότερα υιοθέτησε δύο ακόμα παιδάκια από το Malawi.

2ε_M

Kristin Davis

Η γνωστή μας από το Sex and City, Kristin Davis υιοθέτησε την κόρη της Gemma Rose, σαν single mother το 2011, λέγοντας ότι ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ καιρό.

sandra-bullock-and-louie-bg-hb-lead

Sandra Bullock

Δεν το ήξερε κανείς. Όταν μετά την βράβευση της με Oscar το 2010 το είπε, όλοι έμειναν εμβρόντητοι. Ο λόγος για την Sandra Bullock που την ίδια μέρα που ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Jesse James, υιοθέτησε τον γιό της Louis Bardo Bullock. Είχε προβεί σε υιοθεσία του παιδιού 4 μήνες πριν.

Cherlize-Theron_M

Charlize Theron

Η Charlize Theron υιοθέτησε τον γιο της Jackson, το 2012 λίγο πριν κάνει σχέση με τον Sean Penn.

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

2 COMMENTS

  1. Εκτός από τον ανθρωπιστικό΄χαρακτήρα της υιοθεσίας,παρατηρώ ότι τα “μαύρα σοκολατάκια” όπως τα ονομάζω, είναι πανέμορφα. Οχι ΄οτι τα άλλα υστερούν αλλά εκείνα τα τεράστια μάτια, το εβένινο κορμί και το βλέμμα, ανατρέπουν πολλούς “δυτικούς” κανόνες αισθητικής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.