Φεστιβάλ Τεχνών μόνο με 3 ευρώ

0
388

open_september_4

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών “OPEN SEPTEMBER”. Δέκα ημέρες γεμάτες Τέχνη.

Το 4ο Φεστιβάλ Τεχνών “OPEN SEPTEMBER” είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης – ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας – και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς κάθε ηλικίας, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από τη συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας Θεατρικές, Χορευτικές και Μουσικές παραστάσεις, Μουσικές βραδιές, Παραστάσεις για παιδιά, Εικαστικές Εγκαταστάσεις, Εκθέσεις Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Φωτογραφίας, Κολάζ, Κοσμήματος και Κατασκευών, Ενδυμάτων από ξύλο,Video Art, Video Εγκαταστάσεις, Installation, Ταινίες Μικρού Μήκους, Performances, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Ποιητικές βραδιές, Ανοιχτά Σεμινάρια Χορογραφίας, Αφρικάνικου Χορού, Παρασκευής Σαπουνιού, Street Art Live, Bodypainting live, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

maria panosian

Η μουσικοσυνθέτης Μαρία Πανοσιάν παρουσιάζει τρία έργα της. Μαζί της η Ηλιάνα Κορέτση στο τσέλο

amorfi_maza

Προβολή του video art (12΄) “Άμορφη Μάζα” του Θοδωρή Τράμπα

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

alexandra_koniak

Ατμοσφαιρικό Live με την Αλεξάνδρα Κόνιακ και στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές

moda ksilo

Παρουσίαση Έκθεσης Ενδυμάτων με υλικό δημιουργίας το ξύλο, από τους: Άννα Μωραϊτου, Βάγια Νικολακοπούλου, Νόρα Παπακαλιάτη. Μία συλλογή από ξύλινα ρούχα και αξεσουάρ, στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη συσχέτιση μόδας και αρχιτεκτονικής, όπου η μορφή εμπεριέχει τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας

Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις: 3 ευρώ/ημέρα (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ).

lia_hide

Παρουσίαση Μουσικής παράστασης, αφιερωμένης στον ελληνικό κινηματογράφο, από τους Lia Hide – Praxis Vocal Ensemble. Το φωνητικό σύνολο Praxis τραγουδά από την Άνοιξη του 2012. Με μεγάλη αγάπη στη μοντέρνα μουσική, αλλά και άπειρο σεβασμό στην παλαιά, με ρεπερτόριο από spirituals & gospels, musical & pop, αλλά και διασκευές από τη Λιλιπούπολη, και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

—————————————————-

Διάρκεια Φεστιβάλ: Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου

Ώρες Λειτουργίας: 18:00 – 00:00 (ανάλογα με τις εκδηλώσεις)

Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται σε όλους τους χώρους του VAULT.

Οι εκθέσεις και εγκαταστάσεις θα εκτίθενται στο VAULT σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τους δημιουργούς.

Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις: 3 ευρώ/ημέρα (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ)

Υπεύθυνος/Διοργανωτής Φεστιβάλ: Μάνος Αντωνιάδης

email: info@brainco.gr

georgopoulos

Παρουσίαση της Έκθεσης Ζωγραφικής (Ελαιογραφίες περιγράφουν το Όνειρο και το Πεπρωμένο από την οπτική ματιά του ζωγράφου), του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου

——————————————————————–

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus

Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6949534889

Email: Vaultvotanikos@gmail.com

http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl

selfie-sh

Παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης“Selfie-sh”. Κωμωδία με 4 επεισόδια της Μαρίας Κυριάκη, με τις Χριστίνα Βογιατζή, Κορνέλια Κυριάκη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκη (ομάδα “Theater can kill”). Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική performance για «δυνατούς» χρήστες που φλερτάρει με τον έρωτα, την αγάπη, τη μοναξιά, την κρίση, την πατρίδα, τη θρησκεία, την τέχνη, την ανεργία, τη μελαγχολία, την αστρολογία, την οικογένεια, τους κρυμμένους φόβους, τη σχέση των δύο φύλων, την παράνοια και την αλαζονεία του κόσμου μας και πάνω απ’ όλα τη μαγεία μιας παράξενης φιλίας

sent1&Atek

Street Art Live Act (Ζωντανή Δημιουργία Graffiti) από τους Spent1 & Atek

eva_geromichalou

Παρουσίαση Έκθεσης “A collaboration With” της Εύας Γερομιχαλού Βέη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.