Φιέστα, με ένα Πάριο τέρμα!

0
603

Παπαρίζου, Χριστοφόρου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου «Και βάζω ένα Πάριο» αλλά και την καλοκαιρινή επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου με το τραγούδι «Φιέστα», οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν πρόσφατα στο στούντιο για μια νέα συνεργασία.

Και επέλεξαν να μας ανακοινώσουν τη συνεργασία τους από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Κατάλαβες κούκλα μου; Θα μας φάει την δουλειά το κωλό-instagram. Όχι αγάπη μου. Τους πήρα τηλέφωνο και τους απείλησα. Αν δεν μου στείλετε αδημοσίευτες φωτογραφίες και πληροφορίες θα κάνω πανικό – τους είπα. Και προκειμένου να μην γίνει πανικός μου έστειλαν.

«Τρελάθηκα. Με το που μου έβαλε το τραγούδι ο Κωνσταντίνος, μου άρεσε με την πρώτη. Θέλω κι΄ άλλα….» λέει με νάζι η Έλενα.

Λοιπόν το Mega Κύπρου σε συνεργασία με το Star, κάνουν αυτό το καθημερινό σήριαλ, που θα είναι όπως όλα τα καθημερινά σήριαλ. Θα λέγεται “Ζωή μου” και θα έχει πρωταγωνίστριεςτρεις κοπέλες που έχουν μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο. Η μόνη διαφορά με τα υπόλοιπα καθημερινά σήριαλ είναι το τραγούδι των τίτλων που έγραψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και που το τραγουδάει η Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν θα μπορούσα να βρω ιδανικότερη ερμηνεύτρια από την Έλενα. Το κομμάτι είναι μια power ballad και την ήθελα πάρα πολύ. Αν δεν δεχόταν δεν ξέρω τι θα έκανα. Ίσως να το έδινα σε μια εντελώς άγνωστη- καινούργια φωνή» Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Παπαρίζου, Χριστοφόρου

Παπαρίζου, Χριστοφόρου

Το nikosonline.gr έχει δική του σελίδα στο Facebook / https://www.facebook.com/www.nikosonline.gr/

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Σινεμά, Θέατρο, Τηλεόραση» / https://www.facebook.com/groups/808935492481018

Παπαρίζου, Χριστοφόρου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.