Φτύστε τους ομοφυλόφιλους

Σε ένα άνευ προηγούμενου ντελίριο μίσους εναντίον των ομοφυλόφιλων και όσων τους υποστηρίζουν προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με αφορμή το θάνατο του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα και την επικείμενη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

3
395

Σε ένα άνευ προηγούμενου ντελίριο μίσους εναντίον των ομοφυλόφιλων και όσων τους υποστηρίζουν προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με αφορμή το θάνατο του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα και την επικείμενη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

«Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Φτύστε τους”» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο άγιος αυτός άνθρωπος, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος δεν καθαιρέθηκε από την ιερά σύνοδο από την θέση του, αλλά παραμένει ακλόνητος για να οδηγήσει το ποίμνιο του πίσω στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα.

AMVROSIOS, GAY, ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Αυτός ο μισάνθρωπος τραγόπαπας, που βρίσκεται σε μία θέση για να προσφέρει την αγάπη, την συμπαράσταση, την συμπόνια, την αλληλεγγύη και όλα αυτά που δίδασκε ο Χριστός, ξερνάει χολή για τους συνανθρώπους μας. Ξέρει άραγε τι σημαίνει: ανθρώπινα δικαιώματα; Ξέρει τι σημαίνει: Ίσα δικαιώματα; Ξέρει ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει από την εποχή του Μεσαίωνα, και ότι με το πέρασμα του χρόνου έχει προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες;

Τι θέλει να επιτύχει μ’ αυτές τις φράσεις του και μ’ αυτό το μίσος που ξερνάει; Θέλει να απομονώσει μια μερίδα του κόσμου, ή μήπως θέλει και πάλι να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια και την ιερά εξέταση και να κάψει τους ομοφυλόφιλους στην πύρα;

Η ιερά σύνοδος ποιεί την πάπια, ως συνήθως ενώ κάποιοι προοδευτικοί, ας πούμε, ιερωμένοι αντιμετωπίζουν τη δήλωση χωρίς να πουν τίποτα. Και τι να πουν όταν αυτός ο τραγόπαπας ξεχειλίζει μίσος. Τόσο μίσος που αν ήταν στην καθολική εκκλησία, ο Πάπας θα τον είχε καθαιρέσει. Γιατί μην ξεχνάτε την δήλωση που έχει κάνει ο Πάπας, λέγοντας για τους ομοφυλόφιλους: «ποιος είμαι εγώ να κρίνω αυτούς τους ανθρώπους;». Ο Αμβρόσιος όμως τους κρίνει. Ο Αμβρόσιος κηρύσσει το μίσος γιατί ξέρει ότι το μεγάλης ηλικίας κοινό του, τρομάζει. Και έχοντας από κάτω γέρους και γριές βρίσκει πρόσφορο έδαφος στη δεισιδαιμονία που καλλιεργεί περί… ανωμαλίας. Πάντως αν θέλει να δει κάποιον ανώμαλο, ας κοιταχτεί στον καθρέφτη.

Η ανακοίνωσή του τραγόπαπα Αμβρόσιου στο blog του είναι ανατριχιαστική: «Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία! Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!».

gey-fili-amvrosios-660

Αυτή η φωτογραφία έκανε τον Αμβρόσιο να σκάσει απ’ την ζήλια του και να εξαπολύσει λίβελους…. Γιατί είναι άνθρωπος που δεν αγαπήθηκε, δεν αγκαλιάστηκε και δεν φιλήθηκε…..

iera-sunodos-ektropi-kai-to-sumfwno-sumbiwsis-omofulwn_w_l

Η ιερά σύνοδος ως συνήθως ποιεί την νήσσαν- για τις δηλώσεις του τραγόπαπα Αμβρόσιου

——————————————

Διαβάστε ακόμα: Ελληνική Εκκλησία και ομοφυλοφιλία

Άνθιμος υπέρ Αμβρόσιου! Θεές!!!! https://www.nikosonline.gr/άνθιμος-υπέρ-αμβρόσιου-θεές/

Παπάδες και σύμφωνο συμβίωσης https://www.nikosonline.gr/παπάδες-και-σύμφωνο-συμβίωσης/

Άνθιμος: καλώς ήρθατε στον Μεσαίωνα! https://www.nikosonline.gr/άνθιμος-καλώς-ήρθατε-στον-μεσαίωνα/

Έχουν αφρίσει οι παπάδες….. https://www.nikosonline.gr/έχουν-αφρίσει-οι-παπάδες/