Χαμός στη Βαρκελώνη για τον Βαρουφάκη

1
520

varou5

Στην Ισπανία έχει μεγάλο ρεύμα. Τον εκτιμούν και τον αντιμετωπίζουν με απόλυτο σεβασμό. Μπορεί εδώ κάποιοι να τον θεωρούν «νούμερο», στο εξωτερικό όμως συμβαίνει το αντίθετο. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι ουδείς προφήτης στον τόπο του……

Θα δείτε φωτογραφίες, που συνήθως βλέπουμε έξω από εκδοτήρια συναυλιών όπου οι πιστοί fan περιμένουν το είδωλο-τραγουδιστή σαν Μεσσία. Μόνο που εδώ, δεν γινόταν καμία ροκ συναυλία. Αυτό έζησε η Βαρκελώνη για μια ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η είδηση αναμεταδόθηκε αρχικά από το ρωσικό RT, και μετά απ’ όλα τα ΜΜΕ, αλλά αδιάψευστος μάρτυρας είναι και τα πολλαπλά tweet που ανάρτησαν άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί που θα μιλούσε ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας και τράβηξαν τις σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν ένα πολυπληθές κοινό να περιμένει στην ουρά για να μπει στην αίθουσα της εκδήλωσης.

varou3

Όλος αυτός ο κόσμος δεν μαζεύτηκε στη Βαρκελώνη για να προσκυνήσει στη Sagrada Familia, αλλά να παραστεί στην εκδήλωση του προσώπου που δεν διαπραγματεύεται, αλλά βαράει… πισινά. Πρόκειται για τον χαρισματικό Γιάνη Βαρουφάκη που πλέον έχει μετατραπεί σε ροκ σταρ.

1 - Αντίγραφο

Πάντως, ακόμη και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την αθρόα προσέλευση των Καταλανών και σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, έσπευσε να τους ευχαριστήσει αναλόγως.

varou7

2 - Αντίγραφο
Ουρές «πιστών» που περίμεναν να τον ακούσουν

varou6

1 COMMENT

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν αξιολογήσαμε σωστά. Αλλά βλέπεις, 400 χρόνια κάτ απ’ τον τούρκο, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αυτοεκτίμησης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.