Χαχαχαχαχα δεν υπάρχει …….

1
109

0fa39d715a4bc21d5e79a1e22e4292e7

Άκου τώρα! Μια τουρίστρια που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη, είδε ένα Κρητήκαρο, ένα τεκνό μανούλι, τον φωτογράφησε, τον ανέβασε στα social media της και οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του κόσμου….

Έ ρε τι έχει να γίνει στην Κρήτη!! Η κάθε single γκόμενα θα έρθει και θα ψάχνουν για τον μπάτσο. Ναι… το παιδί είναι αστυνομικός. Έκανε αμέριμνος την βάρδια του, όταν η νεαρή τουρίστρια τον εντόπισε, της «γυάλισε», τον φωτογράφισε και ανέβασε τις φωτογραφίες του. (από την ταραχή της ούτε το zoom δεν πάτησε).

Η κοπέλα λέγεται Marta Gould, προφανώς ήταν σε διακοπές στη Κρήτη, είδε κάποιους αστυνομικούς σε περιπολία, της άρεσε ο ένας, και άρχισε να τον φωτογραφίσει από μακριά….. μέχρι τη στιγμή που την αντιλήφθηκε. Κι’ άρχισε να της γελάει… και η κοπέλα (μαζί με όλες τις υπόλοιπες που τον είδαν) έπαθαν μεγάλη ταραχή. Κάτι σκίρτησε μέσα τους….

Πάντως κορίτσια, για όσες ενδιαφέρονται – δεν έμαθα όνομα (ούτε τηλέφωνο)- αλλά ο νεαρός χαμογελαστός αστυνομικός βρίσκεται σε υπηρεσία της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο ΤΑΕ Ρεθύμνου.

in__4759_5773893475891

touristria-fotografizei-ellina-astynomiko-kai-to-twitter-pathainei-mazi-tou-frenitida_col-8

tour-o

1 COMMENT

  1. Ψοφανε οι ξενες τουριστριες για τους δικους μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.