Χωρίζουν μετά την περιοδεία;

0
822

1391546979_466762387_beyonce-jay-z-zoom

Οι φίλοι της μουσικής και των τραγουδιών της Beyonce και του Jay Z. καλούνται να ασχοληθούν με τα προβλήματα γάμου και επαγγελματικών συμφερόντων που αναστάτωσαν τη ζωή του διάσημου ζεύγους. Η αμερικανική μπλογκόσφαιρα αυτήν τη στιγμή φλέγεται με την υποκριτική συμπεριφορά του ζεύγους το οποίο, ενώ δεν θέλει να συνυπάρχει, συνεχίζει την κοινή του περιοδεία. Οι φήμες ότι μετά τη λήξη της περιοδείας τους θα χωρίσουν διαρκώς αυξάνονται. Και η αιτία είναι η ενδείξεις απιστίας του Jay Z. που αποκάλυψε η Solance Knowles, αδελφή της Beyonce, με τη θορυβώδη «σκηνή» στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου τον περασμένο Μάιο.

Ηταν μετά το πάρτι των εγκαινίων της έκθεσης στο Ινστιτούτο Μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν η Σολάνζ επιτέθηκε στον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ φωνάζονταε και χτυπώντας τον με τις γροθιές της. Η Σολάνζ υπερασπιζόταν τη συζυγική υπόληψη της αδελφής της με αυτό τον επιθετικό τρόπο, καθώς αντελήφθη ότι ο Τζέι Ζι εκείνη τη βραδιά είχε ξεπεράσει το όριο άνεσης μιας φιλικής γνωριμίας που είχε με τη σχεδιάστρια Ρακέλ Ρόι. Από τότε η κατάσταση επιδεινώθηκε παρά τις επισκέψεις της Μπιγιονσέ σε σύμβουλο γάμου και σύμφωνα με τα σχόλια στο twitter ή τις αναρτήσεις σε ιντερνετικά σχολιαστικά δίκτυα, η Beyonce και ο JayZ. δεν είναι καθόλου ευτυχισμένοι, ενώ ύστερα από το τέλος κάθε συναυλίας τους που φεύγουν χωριστά. Σε αυτό το κλίμα αναγκαστικής συμβίωσης πάνω στη σκηνή θα συνεχίζουν να ποζάρουν μαζί στις κάμερες έως τα μέσα Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η περιοδεία «Οη theRun». Τα λεφτά που έχουν προεισπράξει από τους διοργανωτές τηε περιοδείας είναι πολλά για να την ακυρώσουν…

Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε. Σε ενάμισι μήνα θα ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά, και ότι όλο αυτό δεν είναι απλά ένα ακόμα κόλπο των μάνατζερ για να βρίσκεται συνέχεια το ζεύγος στην δημοσιότητα.

beyonce-jay-z-expecting_M

jay-z-beyonce

Celebrities Attend The New Jersey Nets v New York Knicks Game - February 20, 2012

Beyonce-Jay-Z_900-600-06-25-13

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.