Όταν είσαι πλούσιος…..

Αυτοί που ανήκουν στο 1% του πληθυσμού, δηλαδή στην κατηγορία των πολύ πλούσιων, μπορούν να κάνουν και να αγοράσουν τα πάντα. Όχι μόνο πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια ή να μισθώσουν μπάτλερ και σοφέρ. Σας μιλάω για παράξενα πράγματα. Μικρές αλλά πανάκριβες ιδιοτροπίες. Θέλετε να ρίξουμε μια ματιά;

0
697

Αυτοί που ανήκουν στο 1% του πληθυσμού, δηλαδή στην κατηγορία των πολύ πλούσιων, μπορούν να κάνουν και να αγοράσουν τα πάντα. Όχι μόνο πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια ή να μισθώσουν μπάτλερ και σοφέρ. Σας μιλάω για παράξενα πράγματα. Μικρές αλλά πανάκριβες ιδιοτροπίες. Θέλετε να ρίξουμε μια ματιά;

night-nanny

Βραδινές Νταντάδες

Εάν η πλούσια ή διάσημη μαμά θηλάζει το μωρό της (πράγμα σπάνιο), προσλαμβάνει μια νυχτερινή νταντά, που είναι αυτή που την ξυπνάει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην νύχτα για να τραφεί το μωρό. Επίσης η βραδινή νταντά ηρεμεί το μωρό και το βάζει ξανά για ύπνο. Το πρωί που έρχεται η κανονική νταντά, αυτή φεύγει. Κατά τα άλλα η κυρία που γέννησε το μωρό θέλει να λέγεται μητέρα…

Προσωπικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες

Αυτοί κλείνουν τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία και διευθετούν τα θέματα με τις βίζες. Ακόμα, διαχειρίζονται τα χρήματά κατά τα ταξίδια στο εξωτερικό. Έχεις πρόβλημα; Μην καλέσεις την εταιρεία ή το ξενοδοχείο, κάλεσε τον προσωπικό σου πράκτορα. Θα το διορθώσει ή θα απολυθεί. Χα!

christmas_tree_house-wallpaper-1920x1200

Στιλίστες Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ένα χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 20.000$ που τοποθετείται στο σπίτι σου κάθε χρόνο και πετάγεται στα σκουπίδια την Πρωτοχρονιά. Αυτό λοιπόν το αναλαμβάνει ένας ειδικός άνθρωπος που κάνει αυτή την δουλειά. Φτιάχνει Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Του λέει ο πλούσιος τι περίπου θέλει, του φέρνει σε μακέτες κάποια δείγματα, και όταν συμφωνήσουν φτιάχνει το δέντρο. 

Υπεύθυνος διαχείρισης των ιερόδουλων

Το ξέρετε ότι υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει σε ένα μεγάλο γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου playboy, και μέρος της δουλειάς του είναι να ξεφορτώνεται τις κοιμισμένες πόρνες κάθε πρωί και να τις πηγαίνει πίσω στην στεριά, και έπειτα να οργανώνει τις επόμενες; Επίσης ξέρω άνθρωπο, που παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα –συν τα τυχερά- από έναν εφοπλιστή να του προμηθεύει ωραία αγόρια. Βλέπετε ο εφοπλιστής είναι αχόρταγος και θέλει από τις 6-7 το απόγευμα μέχρι όσο πάει, να «ξεκοκαλίζει» 2 με 3 διαφορετικά τεκνά!

Θερμαινόμενοι διάδρομοι πάρκινγκ

Θα τρελαθώ! Φτιάχνεις θερμαινόμενο πάτωμα στο πάρκινγκ σου, ούτως ώστε αν χιονίσει να μην έχεις πρόβλημα και φτυαρίζεις το χιόνι. Ε, ας τον διάολο!!! Είναι αυτό που λένε ότι όποιος έχει πολύ πιπέρι βάζει και στα λάχανα.

Personal-Shopping_header_01

Εξειδικευμένοι προσωπικοί αγοραστές (Personal shoppers)

Αυτός λοιπόν ο υπάλληλος, έχει όλη την ντουλάπα του πελάτη του οργανωμένη και κωδικοποιημένη σε μια βάση δεδομένων και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις… Έχει όλα τα νούμερά του, του αγοράζει ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ για κάθε σεζόν, και έτσι ο κύριος ή η κυρία δεν τρέχει στα μαγαζιά. Επίσης κανονίζει από γνωστούς οίκους να στέλνουν στο σπίτι όλη την κολεξιόν σε dvd ή σε στικάκι για να διαλέξει ο πελάτης ή η πελάτισσα. 

Home2-Suites-By-Hilton-Sioux-Falls-South-Sanford-Medical-Center-photos-Room-2-Queen-Bed-Studio-Suite
Γιατροί κατ’ οίκον

Σιγά μην τρέχουν σε ιατρεία ή σε νοσοκομεία. Έχουν φτιάξει μια ολόκληρη νοσοκομειακή σουίτα (φωτογραφία πάνω) στην άνεση της έπαυλης τους, με αποκλειστικούς νοσοκόμους και προσωπικό. Αυτό τους δίνει βέλτιστη φροντίδα, αποφεύγονται μολύνσεις και τους προσφέρει ένα… αξιοπρεπή θάνατο, όταν έρθει η ώρα. Ζωή σε λόγου μας…

tumblr_static_personal-training

Personal trainers

Ναι γνωστό, πασίγνωστο. Αλίμονο. Έχω δει με τα μάτια μου κυρία να έρχεται σε χλιδάτο γυμναστήριο ξενοδοχείου στην Λευκωσία με τον προσωπικό της γυμναστή, ο οποίος έχει δικό του γυμναστήριο, αλλά δεν την βολεύει η περιοχή, κι έτσι δεν πάει στο δικό του, τον φέρνει στου ξενοδοχείου- που είναι δίπλα στο σπίτι της. Επίσης αυτές και αυτοί που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν, έχουν γυμναστήρια στις επαύλεις τους με υπαλλήλους γυμναστές σχεδόν όλη μέρα. Κάθονται και περιμένουν πότε θα έχουν όρεξη τα πλούσια αφεντικά να πάνε να γυμναστούν.

Άγνωστες σε μας υπηρεσίες που μπορούν να αγοράσουν μόνο οι πολύ πλούσιοι.

PLOUSIOS, RICH, MONEY, ΧΡΗΜΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ, ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

———————————-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.