Όταν η Angelina συνάντησε την Queen Elizabeth II

Πανέμορφη, υπέρκομψη, με ταγιέρ, μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα ωραίο σινιόν, η Angelina Jolie έγινε... Ιππότης - Η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ την έχρισε «dame»!!!

1
1574

Πανέμορφη, υπέρκομψη, με ταγιέρ, μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα ωραίο σινιόν, η Angelina Jolie έγινε… Ιππότης – Η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ την έχρισε «dame»!!!

Με την σούπερ τιμητική ονομασία της Dame (το αντίστοιχο του Sir) χρίστηκε η Αντζελίνα Τζολί από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, σε ιδιωτική τελετή που έγινε στο Παλάτι του Μπάκινχαμ. Ένας τίτλος που δεν δίνεται καθόλου εύκολα, και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν είναι Βρετανοί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την διάσημη ηθοποιό για το έργο που κάνει ενάντια στη σεξουαλική βία στις εμπόλεμες ζώνες, αλλά και για έργο που έχει κάνει για λογαριασμό του υπουργείο εξωτερικών της Αγγλίας. Γενικά είπε ότι την θαυμάζει για την στάση και το ήθος της.

Αυτός ο τίτλος, όπως είπα και πιο πάνω, έχει ιδιαίτερη αξία καθώς δεν είναι βρετανίδα. Αντίστοιχη τιμή είχε επιφυλαχθεί και στον τραγουδιστή Bob Geldof, αν και Ιρλανδός, για την ιδέα και την διοργάνωση του Live Aid. Βλέπετε λοιπόν ότι κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.

Cosmos, Angelina Jolie, Queen Elizabeth II, Dame, Nikos On Line, ATZELINA TZOLI, VASILISSA ELISAVET, nikosonline.gr Cosmos, Angelina Jolie, Queen Elizabeth II, Dame, Nikos On Line, ATZELINA TZOLI, VASILISSA ELISAVET, nikosonline.gr Cosmos, Angelina Jolie, Queen Elizabeth II, Dame, Nikos On Line, ATZELINA TZOLI, VASILISSA ELISAVET, nikosonline.gr Cosmos, Angelina Jolie, Queen Elizabeth II, Dame, Nikos On Line, ATZELINA TZOLI, VASILISSA ELISAVET, nikosonline.gr

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.