Ανυπόφοροι άντρες (πάλι…)

Τρεις φίλες διάβασαν το άρθρο μου "Ανυπόφοροι άντρες", κάθισαν κάτω και μου ετοίμασαν ένα άρθρο/μέρος Β', μετά από μεγάλη έρευνα. Χρόνια ολόκληρα ψάχνουν τον κατάλληλο άντρα, αλλά είναι άτυχες και πέφτουν συνέχεια σε μαλάκες. Μου έφτιαξαν λοιπόν ένα κατάλογο με μερικούς τύπους άντρα που κούκλα μου, δεν θέλεις να γνωρίσεις!

4
1039

Τρεις φίλες διάβασαν το άρθρο μου “Ανυπόφοροι άντρες”, κάθισαν κάτω και μου ετοίμασαν ένα άρθρο/μέρος Β’, μετά από μεγάλη έρευνα. Χρόνια ολόκληρα ψάχνουν τον κατάλληλο άντρα, αλλά είναι άτυχες και πέφτουν συνέχεια σε μαλάκες. Μου έφτιαξαν λοιπόν ένα κατάλογο με μερικούς τύπους άντρα που κούκλα μου, δεν θέλεις να γνωρίσεις!

Μετά από χρόνια προσπαθειών για μια γνωριμία της προκοπής αποφασίσαμε ότι το να βρεις έναν άντρα που να σου ταιριάζει δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Και μιλάμε για σχέση, όχι για one night stand. Κύριε Μουρατίδη, σας φτιάξαμε μία λίστα με όλα τα «μπάζα» που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, έτσι για να πούμε στις γυναίκες, να μην σπαταλούν άδικα την ώρα τους και την ενέργεια τους! Είναι σίγουρο ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει ένα και μόνο χαρακτηριστικό, κάθε προσωπικότητα είναι πολυσύνθετη, αλλά το πιο σίγουρο ακόμα είναι ότι αν εντοπίσετε ένα και μόνο από τα παρακάτω είδη, μπορείτε με ασφάλεια… να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. Οι φίλες

metrosexual1

Ο Νάρκισσος

Πρώτος και καλύτερος ο Νάρκισσος. Ύπουλη κατηγορία, καθώς αρχικά θα σας κάνει να νιώσετε ως η πιο ξεχωριστή γυναίκα του πλανήτη. Μόλις όμως καταλάβει ότι σας έχει γοητεύσει, τα φώτα θα στραφούν αυτόματα επάνω του και ο κόσμος θα περιστρέφεται γύρω του και μόνο. Αυτού του τύπου είναι συνήθως εγωιστές και εγωκεντρικοί. Θα αρχίσει λοιπόν να γίνεται επικριτικός και σε μια προσπάθεια να τονώσει το Εγώ του θα αρχίσει να μειώνει το δικό σας. Πώς θα τον καταλάβετε; Κάνει περισσότερη ώρα από εσάς για να ετοιμαστεί, ξοδεύει απίστευτα ποσά σε ρούχα και παπούτσια, κοιτάζεται σε όποιο καθρέφτη βρει, μιλάει ασταμάτητα για τον εαυτό του, βγάζει  συνέχεια selfies,  πηγαίνει σε ινστιτούτα αισθητικής πιο συχνά από σας, και ο κατάλογος είναι μακρύς… Μακριά κορίτσια….

tsigkounis

O τσιγκούνης

Στην αρχή ο τσιγκούνης δεν αποκαλύπτεται, για ευνόητους λόγους. Θα επιμείνει να πληρώσει αυτός τα πρώτα ραντεβού, μόλις όμως τα ραντεβού σας γίνουν σχέση, τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα αρχίσει να ξεχνάει το πορτοφόλι του, θα σας αφήσει να πληρώσετε το ποτό σας, μπορεί ακόμη και να υπονοήσει ότι είναι σειρά σας να κεράσετε. Πώς θα τον καταλάβετε; Τσεκάρει κάθε φορά εξονυχιστικά τον λογαριασμό, σχολιάζει την ακρίβεια του μενού, ζητάει να μάθει από νωρίς τον μισθό σας, δεν αφήνει φιλοδώρημα. Σχολιάζει ότι είναι σπατάλη η αγορά ρούχων, ή μικρών αντικειμένων για το σπίτι και αποφεύγει τα ταξίδια και τις εκδρομές. Φύγετε όσο είναι καιρός…..

stamrelat4-thumb-large

Ο παίκτης

Ίσως είναι ο πιο γοητευτικός αυτού του καταλόγου. Επειδή σαν «παίκτης» γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των σχέσεων, ξέρει και πολύ καλά τι θέλει να ακούσει, να ζήσει, να νιώσει μια γυναίκα, γι’ αυτό και θα το προσφέρει στο έπακρον. Παθιασμένος, ρομαντικός, ευγενικός, θα σας κάνει να πιστέψετε ότι βρήκατε τον τέλειο άντρα. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη, καθώς αυτοί οι τύποι βαριούνται γρήγορα και δεν αφοσιώνονται εύκολα σε μια γυναίκα. Σύντομα θα αρχίσει να εξαφανίζεται, να προσεγγίζει άλλες γυναίκες, να δηλώνει ότι δεν είναι «σε φάση για σχέσεις». Θα τον καταλάβετε όταν: Το κινητό του θα είναι κλειστό στα πρώτα ραντεβού. Θα φλερτάρει με την σερβιτόρα. Θα έχει περισσότερες γυναίκες «φίλες» παρά άντρες και κάποια στιγμή θα του ξεφύγει ότι δεν έχει κάνει ποτέ μακροχρόνια σχέση. Το νου σας.

mamakias

Ο μαμάκιας

Μια κατηγορία εξαιρετικά δημοφιλής στην Ελλάδα. Ο μαμάκιας είναι εξαιρετικά γλυκός και ευχάριστος στα πρώτα ραντεβού, προσοχή όμως, γιατί οι στενότερες επαφές αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο. Επειδή στην ουσία αναζητά την γυναίκα που θα αντικαταστήσει τη μητέρα του, γρήγορα θα σας κατσικωθεί στο σπίτι απαιτώντας, σαν το κακομαθημένο παιδί που είναι, άψογα μαγειρεμένα φαγητά σαν της μάνας του, συμπεριφορά υπηρέτριας και τέλεια σιδερωμένα πουκάμισα. Θα τον πάρετε πρέφα από το εξής απλό γεγονός: Είναι 30αρης αλλά ζει ακόμη στο σπίτι της μαμάς…

shutterstock_67949230

Ο κομπλεξικός

Προσοχή, προσοχή. Ο τύπος αυτός αντιμετωπίζει ανταγωνιστικά τους πάντες, και πάνω από όλα την σύντροφό του. Έχετε υψηλότερη θέση από αυτόν; Βγάζετε περισσότερα χρήματα; Έχετε ταξιδέψει περισσότερο; Το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από το δικό του; Ο άντρας αυτός σκυλιάζει εύκολα με το παραμικρό και γρήγορα θα αρχίσει τις επιθέσεις, προσπαθώντας να σας υπονομεύσει με κάθε τρόπο και να αναδείξει τον εαυτό του. Αν διαπιστώσετε: ότι δεν σας αφήνει να σταυρώσετε πρόταση, ότι προσπαθεί να μειώσει τα δικά σας προτερήματα με σνομπ τρόπο, ότι σας πατρονάρει και εκνευρίζεται όταν αποπειραθείτε να του δώσετε μια συμβουλή κτλ. κτλ. Διώξτε τον κορίτσια γιατί ο μαλάκας θα σας κάνει τη ζωή πατίνι και την ψυχολογία κουρέλι.

Οι φίλες

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

——————————-

metrosexual-man

Κυρίες μου άρθρα για άντρες

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; https://bit.ly/2YG8lzr

Στον φούρνο με πατάτες ή στο τηγάνι; https://bit.ly/2ZHcale

Οι άντρες σε δουλειές του σπιτιού; https://bit.ly/2yIvKBI

Παρ’ τε κι΄ άλλο μάτι κορίτσια στα κάτωθι άρθρα. Ελεύθερα…

Οι θεοί των γηπέδων γυμνοί: https://bit.ly/2JGsmyn

Και πάλι ολόγυμνοι: https://bit.ly/2Gj6pT6

Κυρίες μου για σας: https://bit.ly/2JNor2B

Γιατί οι πυροσβέστες είναι sexy; https://bit.ly/2JCKR38

Οι πυροσβέστες που ανάβουν φωτιές: https://bit.ly/2AlR9AA

Ναυαγοσώστες και τα μυαλά στα blender: https://bit.ly/2PwBeqm

————————————————–

4 COMMENTS

  1. Να περιμένουμε και μια λίστα με ανυπόφορους τύπους γυναικών;
    Είναι περισσότερες.

  2. Καλογραμμένο. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κι όλοι οι άλλοι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.