Μασάζ στην παραλία

2
976

IMGP4516_M

Ο Στέλιος Βελκόπουλος, ένας καταπληκτικός νεαρός επαγγελματίας μασέρ γράφει αποκλειστικά στο nikosonline.gr, γιατί άλλο; Περί μασάζ!

Μασάζ στην παραλία!

Επειδή έχει παραγίνει το κακό, με την κάθε κουλή που περιδιαβαίνει στις παραλίες και έναντι ενός ευτελούς ποσού να λέει ότι θα μας κάνει μασάζ, και επειδή για μένα το μασάζ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ρώτησα τον φίλο και επαγγελματία μασέρ, Στέλιο Βελκόπουλο, να μου πει την γνώμη του. Είναι καλό να κάνουμε μασάζ στην παραλία, με τα αλάτια και κάτω απ’ τον ήλιο; Και πως πρέπει να γίνεται αυτό το μασάζ, εκεί επιτόπου στην ξαπλώστρα; Κάθισε λοιπόν και μου έγραψε ένα κείμενο για να μαθαίνουμε.

Πόσοι από σας δεν έχετε βρεθεί στην παραλία και έχετε δει άλλους να απολαμβάνουν ένα μασάζ; Άλλοι ξαφνιάστηκαν, άλλοι δεν τόλμησαν και άλλοι κοιτώντας κλεφτά χαλάρωσαν έστω και για λίγο. Το μασάζ και η παραλία συνδυάζονται απόλυτα, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τι καλύτερο από το να προσθέσεις ακόμη μια απόλαυση στις διακοπές σου, καθώς χαλαρώνεις, έχοντας αφήσει πίσω τις σκοτούρες (το διευθυντή, την πεθερά σου και τα λοιπά προβλήματα), θέλοντας να γευτείς όλα αυτά που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε κάνουν να «αναπνέεις». Να σου δίνουν συγχρόνως ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα αίσθημα ανακούφισης όπως τότε που ήσουν παιδί και έκλειναν τα σχολεία.

Το μασάζ στην παραλία σε συνδυασμό με τη θέα της θάλασσας, την αύρα του καλοκαιριού, τον ήλιο, το δροσερό αεράκι, τις μυρωδιές και τα χρώματα, είναι κάτι μαγικό. Προϋπόθεση όλων αυτών όμως είναι να απευθυνόμαστε σε επαγγελματία μασέρ γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που περιπλανώνται στις παραλίες χωρίς να έχουν τις στοιχειώδη γνώσεις ή να πληρούν τους κανόνες υγιεινής τουλάχιστον. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέτουν την σωματική υγεία σε κίνδυνο προκαλώντας τραυματισμούς, δερματικά και διάφορα άλλα, μιας και οι γνώσεις τους ή τα προϊόντα τους είναι αμφιβόλου ποιότητας και δεν έχουν ελεγχθεί. Επιπλέον το μασάζ προϋποθέτει:

  • Ένα καλό ντους, να φύγουν τα αλάτια του θαλασσινού νερού
  • Καλό σκούπισμα και πάνω απ’ όλα
  • Επαγγελματικό κρεβάτι και όχι πάνω σε ξαπλώστρες ή στην άμμο. Μόνο στο ειδικό κρεβάτι του μασέρ το σώμα έχει την σωστή στάση και θέση για να μπορεί να δουλέψει όπως πρέπει και να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Στις φετινές σας διακοπές δώστε ποιότητα στη ζωή σας κάνοντας ένα μασάζ. Και για όσους θα περάσετε από τα Χανιά θα σας περιμένω στο Beach Bar «Ήλιος και Άμμος» με το κρεβάτι μου για μασάζ και δώρα προϊόντα ομορφιάς apivita. Καλό και χαμογελαστό Καλοκαίρι!

Στέλιος Βελκόπουλος

18

Τηλέφωνο: 697 437 1356 – email: info@trm.gr

facebook: http://www.trm.gr/

Δείτε ένα πολύ ωραίο βίντεο

———————————-

Ένας χρόνος nikosonline.gr

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.