10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις… ώριμες!

Ίσως σκέφτεστε πως μία ζωηρή, νεότερη γυναίκα είναι πιο ελκυστική στους άντρες (και ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας), από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της, αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους νεαρούς. Εδώ σας μάζεψα δέκα λόγους που οι πιτσιρικάδες την κάνουν λαχείο με τις πιο ώριμες γυναίκες.

1
1852

Ίσως σκέφτεστε πως μία ζωηρή νεότερη γυναίκα είναι πιο ελκυστική στους άντρες (και ιδιαίτερα στους άντρες μεγάλης ηλικίας), από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της. Ναι, οκ αλλά απ’ την άλλη είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους νεαρούς. 

Και καλά οι μεγάλες, αρέσκονται στα τεκνά γιατί είναι … fresh meat, οι μικροί όμως, γιατί γουστάρουν τις μεγάλες;

Εδώ σας μάζεψα δέκα λόγους που οι πιτσιρικάδες την κάνουν λαχείο με τις πιο ώριμες γυναίκες.

10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις… ώριμες, ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ, MIKROI ANTRES, MEGALES GYNAIKES, SEX, nikosonline.gr

1. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν τι κάνουν στο κρεβάτι

Η ώριμη γυναίκα έχει μεγαλύτερη σιγουριά με το πως βρίσκεται σε επαφή με την σεξουαλικότητά της και γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί το σώμα της, πράγμα που κάνει ευκολότερο για έναν άντρα να την ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Επίσης μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει κάποια σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της. Αυτό τρελαίνει τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Οι γκομενίτσες είναι άπειρες και επιπλέον κάνουν και τις δύσκολες. Οι μεγάλες σε πετάνε κάτω, κάθονται πάνω σου και βλέπεις τον Χριστό φαντάρο.

2. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ελέγχουν τις ορμόνες τους

Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν έχει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μίας νέας κοπέλας, κι’ αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που μερικές φορές τα αγόρια έλκονται από κοπέλες που είναι πιο ώριμες για την ηλικία τους.

3. Οι μεγάλες δεν έχουν ψύχωση με το τέλειο σώμα

Οι άντρες έλκονται από τις πραγματικές καμπύλες των μεγαλύτερων γυναικών. Μιλάμε για γυναίκες που είναι ικανοποιημένες απόλυτα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί το σώμα τους. Ξέρουν πως έχουν ελαττώματα, και επίσης ξέρουν πως αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσουν ή να λάβουν.

10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις… ώριμες, ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ, MIKROI ANTRES, MEGALES GYNAIKES, SEX, nikosonline.gr

4. Οι μεγάλες δεν αποκαλούν τον νεαρό, σύντροφό τους!

Όπου υπάρχει λιγότερη πίεση για δέσμευση, ο άντρας μπορεί πραγματικά να «την βρει». Μία μεγαλύτερη γυναίκα με αρκετές μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν, δεν βιάζεται να ξεκινήσει άλλη μία! Ποια θέλει να περάσει ξανά όλο αυτό το συναισθηματικό δράμα για άλλη μια φορά; Έτσι λοιπόν δεν σε ξενερώνουν με κοριτσίστικες ανασφάλειες.

5. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες

Πιθανότατα έχει την δική της καριέρα να φροντίσει… βασικά έχει τη ζωή της. Ένας νεαρός άντρας βρίσκει γοητευτικό το γεγονός πως μία γυναίκα δεν τον «χρειάζεται», δεν κρέμεται πάνω του. Μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα αφήσει την ζωή της να εξελιχθεί γύρω από έναν νεότερο άντρα, έχει τις προτεραιότητές της, αλλά ξέρει ότι το τεκνό είναι μία ευχάριστη πινελιά στη ζωή της.

6. Οι μεγαλύτερες ξέρουν πώς να δείξουν την εξουσία τους.

Οι άντρες λατρεύουν το γεγονός πως μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα τους επιτρέψει να την ποδοπατήσουν. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, που το θέλει και πως το θέλει. Όταν μία γυναίκα παίρνει τον έλεγχο, ανάβουν τα αίματα! Τσεκαρισμένο αυτό! Καρατσεκαρισμένο!

7. Οι μεγαλύτερες εκτιμούν τον εραστή τους και δεν γκρινιάζουν

Ο πιτσιρικάς ξέρει ότι βγαίνει με μία μητέρα, αλλά εκείνη δεν έχει ανάγκη να προσθέσει άλλον έναν άνθρωπο στη λίστα της όσον αφορά τη γκρίνια. Εξάλλου, έχει σοβαρότερα πράγματα να σκεφτεί όταν είναι με το τεκνό της, όπως το τέλειο σεξ που κάνουν! Οι νεότεροι άντρες, έχουν και περισσότερες αντοχές, εξάλλου. Κι όσο του δείχνουν ότι τις ικανοποιεί στο κρεβάτι τόσο εκείνος αισθάνεται – Μέγας Αλέξανδρος- ο κατακτητής!

10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις… ώριμες, ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ, MIKROI ANTRES, MEGALES GYNAIKES, SEX, nikosonline.gr

8. Η μεγαλύτερη έχει τα λεφτά της, το αυτοκίνητό της, το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν προσδοκίες για τον νεότερο άντρα, καθώς έχει οτιδήποτε χρειάζεται στη ζωή της. Δεν θα θελήσει να μετακομίσει μαζί του, δεν θα εξαρτάται από πάνω του για τα πάντα. Είναι ένα ισόπαλο παιχνίδι. Άσε που τον βολεύει, γιατί συνήθως οι νέοι πρέπει να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Μην το παίρνετε σαν ζιγκολίκι. Μιλάμε για απλά πράγματα…

9. Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία στον έρωτα, στη ζωή, στις σχέσεις στη καριέρα… και σε πολλά άλλα. Αυτό δημιουργεί τα θεμέλια για έξυπνες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές συζητήσεις. Παίζουν και το ρόλο της δασκάλας. Γοητεύουν τα τεκνά με τις ιστορίες του παρελθόντος και όποτε θέλουν γίνονται και προκλητικές. Οι άντρες λατρεύουν τις προκλήσεις, καθώς τους οδηγεί σε καυτό σεξουαλικό παιχνίδι.

10. Οι μεγαλύτερες είναι λιγότερο εγωίστριες στο κρεβάτι.

Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως είχαν περισσότερους συντρόφους, ή επειδή θέλουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσοχή που τους δείχνει ο νεαρός παίδαρος. Ποιος ξέρει; Πάντως, το σίγουρο είναι ότι νοιάζονται και για την ηδονή του συντρόφου τους και όχι μόνο για την δική τους. Το βάζουν κάτω το τεκνό και το απογειώνουν. Το ξεζουμίζουν.

Σας το υπογράφω, ότι δεν υπάρχει άντρας στα νιάτα του που να μην έχει πάει με μεγάλη.

10 λόγοι που οι μικροί γουστάρουν τις… ώριμες, ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΩΡΙΜΕΣ, MIKROI ANTRES, MEGALES GYNAIKES, SEX, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Ελληνίδες τεκνατζούδες: https://bit.ly/2rdFQdo

Ξένες τεκνατζούδες https://bit.ly/2RdKgM5

Ένα αταίριαστο ζευγάρι… https://bit.ly/3JXmHQv

20 χρόνια μικρότερος της https://bit.ly/3JRuUFT

———————————————————

Στην σειρά «Οι καρδιοκατακτητές» διαβάστε:

Ο καρδιοκατακτητής Αντώνης Κανάκης https://bit.ly/2LbWTo2

Ο καρδιοκατακτητής Κώστας Σπυρόπουλος https://bit.ly/2FrJOmU

Ο καρδιοκατακτητής Χρήστος Χολίδης https://bit.ly/2X2hz3Z

Ο καρδιοκατακτητής Παναγιώτης Λιαδέλης https://bit.ly/2xoHXKR

Ο καρδιοκατακτητής Αλέξανδρος Παρθένης https://bit.ly/2YA0zUh

Η Σαμπρίνα έχει κλείσει σπίτια… https://bit.ly/2JsIRx6

Μελίνα Ασλανίδου: Του αγοριού απέναντι https://bit.ly/2SLT36A

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο θηλυκός Δον Ζουάν https://bit.ly/2LguBrK

——————————————————-

1 COMMENT

  1. Θέλω να μου πεις γιατί οι ψηλοί γουστάρουν της κοντές!!! Νταξ το αντίθετο έχει μια λογική νταξ αυτό που γράφεις στο άρθρο έχει λογική οκ γιατί οι μεγαλοκοπέλες πάνε με αμουστακα όλα έχουν μια λογική θέλω να μου απαντήσεις εσύ ή όποιος ξέρεις γιατί οι ψηλοί γουστάρουν της κοντές είμαι 1.93 όλες μα όλες που είχα και έχω είναι ένα μέτρο και ένα μιλκο ο κολλητός γνωστός σχεδιαστης είναι 1.90 η γυναίκα του Χόμπιτ και έχω πολλά παραδείγματα από διάσημα ζευγάρια.. Τι κάνει εμάς του ψηλούς να μα φτιάχνει το κοντό??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.