Από το L.A με αγάπη

Τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον γνώρισα τυχαία, από κοινούς γνωστούς και κοινές παρέες. Η συμπάθεια ήρθε άμεσα και ήταν αμοιβαία. Είναι πολύ ντόμπρος άνθρωπος, με χιούμορ, ξέρει τι θέλει και ξέρει να το κερδίζει. Λέμε μια καλημέρα μέσω FaceBook αλλά μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Ήθελα πολύ να μάθω νέα του. Αποκλειστικά στο nikosonline.gr λοιπόν………

0
1455

Τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον γνώρισα τυχαία, από κοινούς γνωστούς και κοινές παρέες. Η συμπάθεια ήρθε άμεσα και ήταν αμοιβαία. Είναι πολύ ντόμπρος άνθρωπος, με χιούμορ, ξέρει τι θέλει και ξέρει να το κερδίζει. Λέμε μια καλημέρα μέσω FaceBook αλλά μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Ήθελα πολύ να μάθω νέα του. Ιδού λοιπόν αποκλειστικά στο nikosonline.gr 

Christos Vasilopoulos, Χρήστος Βασιλόπουλος

10+1 ερωτήσεις στον Χ ρ ή σ τ ο Β α σ ι λ ό π ο υ λ ο

 1. Γεια σου Χρήστο, που σε πετυχαίνω; Με πετυχαίνεις στο Λος Άντζελες. Μόλις επέστρεψα από Παρίσι και Κάννες.
 1. Στις Κάννες τι έκανες; Είχα πάει για την προώθηση της τελευταίας μου ταινίας Pocket Listing, την οποία γυρίσαμε τον Δεκέμβρη και πρωταγωνιστούν οι Burt Reynolds και Rob Lowe. http://youtu.be/yyM_LRzi6-w
 1. Πως είναι το Λος Άντζελες, σ’ αρέσει; Γιατί σε είχα περισσότερο για ατμόσφαιρα Νέας Υόρκης. Έχω ζήσει και στις 2 πόλεις. Στην Νέα Υόρκη έμεινα το 1999 όταν είχα πάει να κάνω σεμινάρια υποκριτικής. Το Λος Άντζελες μου πάει πιο πολύ σαν πόλη, έχει άλλο ρυθμό, πολύ πράσινο, χαμογελαστούς ανθρώπους και έναν αέρα «χαλαρά» τύπου Θεσσαλονίκη [γέλια]. Επίσης τα πάντα σε αυτήν την πόλη γυρίζουν γύρω από την βιομηχανία του κινηματογράφου και της μουσικής.
 1. Επειδή λείπεις πολλά χρόνια, θέλεις να μου πεις τι έχεις κάνει επαγγελματικά όλο αυτόν τον καιρό; Βρίσκομαι εδώ από τον Ιούνιο του 2009, πέντε χρόνια δηλαδή. Έχω συμμετάσχει σε μια ταινία μικρού μικρούς που προβλήθηκε στις Κάννες, αρκετές διαφημίσεις και καμπάνιες, τρεις ταινίες μεγάλου μήκους, και 2 τηλεοπτικές σειρές, το Closer και το Banshee.
 1. Είναι δύσκολο να σε δεχτούν οι ατζέντηδες, τα κυκλώματα, οι casting directors, τα στούντιο; Τα πάντα είναι παρά πολύ δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Από το να βρεις καλό ατζέντη, μέχρι να πάρεις μια δουλειά από οντισιόν. Η πόλη των αγγέλων χρειάζεται επιμονή και υπομονή, γερό στομάχι, και χρόνο.
 1. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καθόλου αυτά που έχεις κάνει, νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα σου δώσουν πιο αξιόλογους ρόλους σε μεγάλες παραγωγές; Ήδη μου εμπιστεύτηκαν έναν αρκετά μεγάλο ρόλο στη σειρά Banshee, που έπαιξα σε 10 επεισόδια συνολικά. Που σημαίνει πως αν έγινε μια φορά, είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί. Άλλωστε στο L.A μπορεί να βρεθείς από το πουθενά, στην κορυφή.
 1. Έχεις συναντηθεί με κάποιους γνωστούς σκηνοθέτες ή ηθοποιούς έστω και τυχαία; Έχω συναντηθεί και έχω κάνει οντισιόν για αρκετούς πετυχημένους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές, όπως ο Luc Besson, Keanu Reeves, και πολλούς άλλους.
 1. Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί από διαφορετικές χώρες που προσπαθούν να παίξουν σε ταινίες; Το L.A είναι ένας τόπος, με τρομερή πολύ-εθνικότητα! Ηθοποιοί από όλον τον κόσμο μένουν εδώ και προσπαθούν να χτίσουν την καριέρα τους. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με όρους του ποδοσφαίρου, το LA είναι σαν το Μουντιάλ.
 1. Το γεγονός ότι είσαι Έλληνας και υπάρχουν πολλοί Έλληνες φτασμένοι που δουλεύουν στο Hollywood σε έχει βοηθήσει; Έλληνες φτασμένοι που δουλεύουν στο Hollywood; Ποιοι είναι αυτοί να μου τους δείξεις σε παρακαλώ. Εκτός αν εννοείς τους Greek Americαns οι οποίοι ανήκουν σε μια άλλοι κατηγορία. Γενικά οι Έλληνες στο Hollywood δεν έχουν κάνει όνομα μιας και κανένας δεν έχει κάνει κάτι πολύ μεγάλο. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία των Λατίνων, οι οποίοι έχουν τη δική τους θέση στο Hollywood, η των Βρετανών.
 1. Γιατί σηκώθηκες κι΄ έφυγες από την Ελλάδα; Είχες φρικάρει με το ντόπιο star system ή την εγχώρια show Business; Δε σηκώθηκα και έφυγα. Αυτήν την ερώτηση μου την κάνουν διαρκώς και ίσως κανένας δε καταλαβαίνει πως σαν καλλιτέχνες, έχουμε μέσα μας την ανάγκη για διαρκή αναζήτησή. Αναζήτησή πάνω στη δουλειά και στο πως κινείται η Μέκκα του σινεμά. Πίστεψα λοιπόν πως για μένα το κατάλληλο timing ήταν την συγκεκριμένη στιγμή και απλά το έκανα

Και η 11η ερώτηση και απάντηση είναι δική σου

 1. Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον; Πολλούς Ρόλους, οικογένεια, και πολλά ταξίδια. Μέχρι στιγμής έχω εισπράξει αρκετά σε όλους τους τομείς, δεν έχω παράπονο. Όμως πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση, μάθηση για οτιδήποτε καινούργιο.

Χρήστος Βασιλόπουλος, Christos Vasilopoulos, Χρήστος Βασιλόπουλος

Πάρτε μια ιδέα βλέποντας το trailer της σειράς  Banshee

——————————————————-

Χρήστος Βασιλόπουλος

ONOMA: Χρήστος Βασιλόπουλος, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 16 Απρίλιος 1978, ΖΩΔΙΟ: Κριός, ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Αθήνα

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε γνωστός μέσα από την σειρά Έρωτας όπου είχε τον ρόλο του Λευτέρη. Επίσης συμμετείχε και σε άλλες σειρές ελληνικής παραγωγής όπως Λόλα (2008), τα Ματωμένα χώματα (2008), το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο (2007) και Αληθινοί έρωτες (2007). Έφυγε για το Los Angeles το 2009 με μεγάλα όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο μεγάλο κόστος ζωής τους πρώτους μήνες δούλευε ως σερβιτόρος σε μπαρ, ενώ πλέον έχει κάνει κάποια σταθερά σημαντικά βήματα. Έχει ήδη κάνει 3 ταινίες μεγάλου μήκους, διαφημίσεις, καμπάνιες κι ένα σίριαλ, το Banshee.

Χρήστος Βασιλόπουλος

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.