13 νεκρές φάλαινες

0
121
GERMANY NATURE ANIMALS WHALE STRANDING

fisitires1

Το ‘χουμε πει δεκάδες φορές. Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο του πλανήτη. Δεκατρείς φάλαινες φυσητήρες βρέθηκαν στην παραλία Schleswig-Holstein στην Γερμανία και το αποτέλεσμα της νεκροψίας έδειξε κάτι πολύ άσχημο και ανησυχητικό.

Το θέαμα με τα νεκρά κήτη, στην παραλία είναι θλιβερό. Ο κόσμος έμεινε άφωνος και οι ειδικοί γιατροί είπαν ότι στα στομάχια των φαλαινών που ξεβράστηκαν στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας ήταν γεμάτα με πλαστικά σκουπίδια και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν τα αποτελέσματα των κοινωνιών που δεν εννοούν να καταλάβουν τις φριχτές συνέπειες του πλαστικού και των αλόγιστων σκουπιδιών που πετάνε στην θάλασσα. Αποτέλεσμα τα ζώα να καταναλώνουν ακούσια πλαστικά απόβλητα, τα οποία τα αναγκάζουν να υποφέρουν ή στην χειρότερη περίπτωση τα κάνουν να λιμοκτονούν, έχοντας γεμάτα στομάχια

maxresdefault

328E47D400000578-0-image-a-74_1458922751261

fisitires2

Είναι σίγουρο, ότι ο θάνατος των φαλαινών οφείλεται στην ανευθυνότητα των ανθρώπων και στα σκουπίδια που ρίχνουν στις θάλασσες, τα οποία καταλήγουν στα στομάχια όλων των ψαριών.

q

dead-sperm-whales-uk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.