Οι άντρες είναι σαν τα ζώα…

2
730

tumblr_mas4awuPok1qibywzo1_500_M

Με την καλή έννοια! … γιατί οι άντρες είναι σαν μωρά, ή καλύτερα σαν αγνά υπέροχα πανέμορφα ζωάκια. Είναι μεγαλόκαρδοι, πονόψυχοι, αθώοι και φιλότιμοι.

Οι άντρες θέλουν αγάπη, φροντίδα, στοργή και παιχνίδι. Οι άντρες όπως και τα υπέροχα ζωάκια, είναι μεγαλόκαρδοι, πονόψυχοι, αθώοι και φιλότιμοι. Ναι αυτό το περίφημο φιλότιμο είναι απ’ τις μεγάλες τους αρετές. Και σ’ αυτό δε θα τους μοιάσουν ποτέ οι γυναίκες.

Οι γυναίκες όσο ρομαντικές κι αν είναι πάντα μέσα τους θα υπάρχει κάτι που τους ενοχλεί, κάτι επικριτικό, μια παραπάνω δόση αυστηρότητας και ανάλυσης. Οι άντρες τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, θα δράσουν αυθόρμητα και χωρίς πολλή σκέψη. Είναι πιο εξωστρεφείς και πιο «καθαροί». Έτοιμοι να βοηθήσουν την στιγμή που οι γυναίκες ακόμα το επεξεργάζονται.

Οι άντρες αν τους το ζητήσεις, αν τους έχεις ανάγκη, θα παρατήσουν την γκόμενα, την δουλειά και τον καφέ και θα τρέξουν. Θα σου μιλήσουν αληθινά, χωρίς υπεκφυγές και σαλιαρίσματα. Οι γυναίκες θα τα βάλουν όλα σε ζυγαριά, θα το σκεφτούν και μέχρι να αποφασίσουν… πάει πέταξε το πουλάκι.

Ναι βρε κορίτσια, σιγά, το ξέρω ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά εδώ μιλάμε για την πλειοψηφία. Υπάρχουν τα «τσινάρια», οι άντρες γυναικούλες, οι άντρες με τη γυναικεία πουτανιά, αλλά δεν μιλάμε γι’ αυτούς- μακριά από μας. Και μην τα μπερδεύετε. Οι άντρες μπορεί να κάνουν πολλά φάουλ στην ερωτική τους ζωή, αλλά στις φιλίες τους είναι βράχοι. Σιγά μην τσακωθούν για γκόμενες, αγάπες και λουλούδια. Ξέρουν πως το «ζουμί» είναι αλλού. Οι άντρες με τη μεγάλη, ζεστή καρδιά είναι εκείνοι οι ακομπλεξάριστοι που θα έχουν πάντα μια αγκαλιά για να χωθείς κι έχουν ξεκαθαρίσει τη φιλία απ’ τον έρωτα. Ξέρουν να συγχωρούν και να μην κρατούν κακίες. Χωρίς ίχνος κατινιάς μέσα τους.

1CA_M

1_M

Να τους αγαπάτε τους άντρες, όπως αγαπάτε τις αθώες όμορφες ψυχούλες των ζώων……

1F_M

1AC_M

Οι άντρες όπως και τα υπέροχα ζωάκια, είναι μεγαλόκαρδοι, πονόψυχοι, αθώοι και φιλότιμοι.

1BA_M

animals-hot-10_M

Οι άντρες με τη μεγάλη, ζεστή καρδιά είναι εκείνοι οι ακομπλεξάριστοι που θα έχουν πάντα μια αγκαλιά για να χωθείς κι έχουν ξεκαθαρίσει τη φιλία απ’ τον έρωτα.

1D_M

1E_M

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

animals-hot-13_M

2 COMMENTS

  1. Τους αγαπάμε πολύ τούς άνδρες! Κι αν πραγματικά υπάρχουν έμφυτοι προσδιορισμοί, κάτι το μητρικο΄ξεπηδά μαζί με το ερωτικό που, λανθάνον, ψάχνει ν’ αφοσιωθεί και να τρυφερέψει το μεγάλο “παιδί”. Κάτι ξέρω…

  2. Απλό και υπέροχο! Με πολύ τρυφερές φωτογραφίες…
    Σ’ ευχαριστώ αγαπημένε Νίκο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.