18 καλλιτέχνες για όλο το καλοκαίρι

Πολύ καλά κάνουν οι περισσότερες γκαλερί και διοργανώνουν εκθέσεις ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Και για μας που αν μείνουμε στην Αθήνα θέλουμε κάτι να δούμε, αλλά και για τους χιλιάδες τουρίστες που είναι ευκαιρία να απολαύσουν την νέα μοντέρνα, Ελληνική τέχνη.

0
538

Σε ομαδική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών.

Πολύ καλά κάνουν οι περισσότερες γκαλερί και διοργανώνουν εκθέσεις ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Και για μας που αν μείνουμε στην Αθήνα θέλουμε κάτι να δούμε, αλλά και για τους χιλιάδες τουρίστες που είναι ευκαιρία να απολαύσουν την Ελληνική τέχνη. Κλασσική, μοντέρνα ή σύγχρονη δεν παίζει ρόλο….

Εικαστικά, Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Art, Nikos On Line

Η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών ξεκίνησε μια ομαδική έκθεση 18 νέων καλλιτεχνών με τίτλο: Καλοκαιρινοί Στοχασμοί που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Φρέσκες ιδέες, νέες ματιές και υλικά για τους εικαστικούς καλλιτέχνες που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι:
Μιχάλης Abraham, Kosta Alex, Marc Raymond, Σάββας Γεωργιάδης, Τάσος ΜΙσούρας, Μάρκος Καμπάνης, Ηλίας Καρράς, Βασίλης Κολτούκης, Αγγελική Ξυνού, Αγγελική Παπαγεωργίου, Ανάργυρος Πασχάλης, Πάρις Πρέκας, Μινάς Σερμετζιάν , Χρίστος Σιμάτος, Μαριάννα Τρώντσιου, Ξανθίππη Τσαλίμη, Αγγελος Χανιώτης και Αντώνης ΧουδαλάκηςΠληροφορίες

Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

Γλύκωνος 4, Αθήνα / Τηλ.: 210 72 13 938
www.athensartgallery.gr

Εικαστικά, Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Art, Nikos On Line Εικαστικά, Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Art, Nikos On Line

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.