Fake έρωτες & gossip δημοσιογράφοι

Βουίζει ο χώρος και οι gossip δημοσιογράφοι το κάνουν γαργάρα. Και δεν φτάνει που δεν γράφουν αυτά που ξέρουν ή έχουν μάθει, αλλά δημοσιεύουν και ψευτιές. Γμτ σ΄ αυτήν την κωλοχώρα. Το ότι δεν έχουμε κανονικούς δημοσιογράφους είναι γνωστό! Να μην έχουμε και gossip δημοσιογράφους της προκοπής! Έλεος κούκλα μου!

2
995

Βουίζει ο χώρος και οι gossip δημοσιογράφοι το κάνουν γαργάρα. Και δεν φτάνει που δεν γράφουν αυτά που ξέρουν ή έχουν μάθει, αλλά δημοσιεύουν και ψευτιές. Γμτ σ΄ αυτήν την κωλοχώρα. Το ότι δεν έχουμε κανονικούς δημοσιογράφους είναι γνωστό! Να μην έχουμε και gossip δημοσιογράφους της προκοπής! Έλεος κούκλα μου!

Άκου πως έχουν τα πράγματα:

Fake έρωτες & gossip δημοσιογράφοι, Fake news, Fake love, ψέματα, ψεύτικοι έρωτες, gay, nikosonline.gr

Παράδειγμα Νο 1: Τραγουδιστής πρώτη φίρμα στις πίστες, τον τελευταίο καιρό έχει ερωτική σχέση με άντρα συνάδελφο του (ουπς), που ήταν παντρεμένος με παιδάκι και πρόσφατα χώρισε.

Ο τραγουδιστής, ο πρώτη φίρμα στις πίστες, για να μην «καρφωθεί», κατά καιρούς φωτογραφίζεται με γνωστές κοπέλες της show biz, οι φωτογραφίες διοχετεύονται στα gossip περιοδικά και site, όπου υπάρχει και σχετικό δελτίο τύπου- αναγράφοντας ότι οι δυο τους ζουν ένα παράφορο έρωτα. Γεμίζουν τις σελίδες τους τα gossip περιοδικά και τα site, χωρίς να ψάξουν, να ρωτήσουν ή να μάθουν… Γιατί, αν ρωτούσαν ή αν ήταν παρόντες στην φωτογράφηση, θα έβλεπαν πιο κει, έναν γνωστό παρατρεχάμενο gay δαιμόνιο δημοσιοσχετίστα – ο οποίος οργανώνει την όλη δουλειά. Οι κοπέλες φυσικά και πληρώνονται για να παίξουν τον ρόλο τους. Όταν κάποια απ΄ αυτές σε λίγους μήνες κάνει μια πραγματική σχέση, ο γνωστός παρατρεχάμενος gay δαιμόνιος δημοσιοσχετίστας, φέρνει την επόμενη… (που έχει ανάγκη από χρήματα ή λίγη δημοσιότητα.)

Παράδειγμα Νο 2: Το ξέρουν οι πάντες και κανείς δεν έχει αναφέρει ούτε το παραμικρό. Γνωστός –λέει- ηθοποιός και σκηνοθέτης –λέει- που κάνει κάτι μπούρδες στην τηλεόραση, είναι εντελώς gay. Το ξέρουν άπαντες. Το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτός όμως, βγάζει δεκάδες selfie με διάφορες κοπέλες, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι σχέσεις του. Μόνος του το αποφασίζει, μόνος του φωτογραφίζει, μόνος του τις βάζει στο Instagram και οι μαλάκες οι gossip δημοσιογράφοι αντί να τον κράξουν, αναδημοσιεύουν τις ψεύτικες σχέσεις του… την στιγμή που αυτός «ψωνίζει» παιδαράδες σε γυμναστήρια και club.

Παράδειγμα Νο 3: Τραγουδιστής σουπερ φίρμα στις πίστες, είναι γνωστό σε όλους πως την «κουνάει την αχλαδιά». Όλοι το λένε και κρυφογελάνε. Αυτός κυκλοφορεί κρυφά με διάφορους και για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα και με κάποιον συγκεκριμένο. Παντού μαζί. Στα νυχτερινά κέντρο, σε εστιατόρια, στα αεροδρόμια, σε ταξίδια… παντού μαζί. Μόνο στις φωτογραφίες για τα περιοδικά δεν ήταν μαζί. Εκεί ήταν με μοντέλες. Όταν κάποια στιγμή είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αναγκάστηκε να παντρευτεί μια από τις μοντέλες, που χωρίς να την ακουμπήσει, έκαναν και μια κόρη. Με τον κρίνο; Ναι, κούκλα μου με τον κρίνο!

Παράδειγμα Νο 4: Κάτι αντίστοιχο με το Νο 3. Πολιτικός αυτή τη φορά. Από τα πολύ μεγάλα κεφάλια της πολιτικής μας σκηνής. Βούιζε ο τόπος, πως το μάτι του έπαιζε και πως με κάποιον άλλο πολιτικό – που τον είχε υπό την προστασία του – είχαν και σχέση. Επειδή όμως το κόμμα τον προόριζε για ψηλά, τον ανάγκασε να παντρευτεί. Πήρε μια κοπέλα… δεν την ακούμπησε λένε ούτε μια φορά, αλλά έκαναν δίδυμα (εξωσωματική καραμπινάτη). Αυτήν την κοπέλα έτσι και την δεις… αμέσως καταλαβαίνεις πως κάτι συμβαίνει. Έχει όλη την έκφραση και το body language της ανέραστης, της ανικανοποίητης, της δυστυχισμένης…

Έτσι  που λέτε. Θα μπορούσα να σας γράφω τέτοια με τις ώρες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Αυτοί όλοι καλά κάνουν ότι κάνουν, δεν μας πέφτει λόγος. Το θέμα μου είναι άλλο. Γιατί οι gossip δημοσιογράφοι αντι να τα ξεσκεπάζουν όλα αυτά, δεν τα γράφουν καν. Και όχι μόνο δεν τα γράφουν, τα καλύπτουν κιολας αναδημοσιεύοντας ότι παπαριά βρίσκουν στο instagram τους. 

Ας κοιτάξουν τα αντίστοιχα site της Αμερικής ή της Αγγλίας να δουν τι κράξιμο πέφτει…Έλεος πια κούκλα μου!

Fake έρωτες & gossip δημοσιογράφοι, Fake news, Fake love, ψέματα, ψεύτικοι έρωτες, gay, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης και κάτι για “αληθινούς” έρωτες:

Ο καρδιοκατακτητής Αντώνης Κανάκης https://bit.ly/2LbWTo2

Ο καρδιοκατακτητής Κώστας Σπυρόπουλος https://bit.ly/2FrJOmU

Ο καρδιοκατακτητής Χρήστος Χολίδης https://bit.ly/2X2hz3Z

Ο καρδιοκατακτητής Παναγιώτης Λιαδέλης https://bit.ly/2xoHXKR

Ο καρδιοκατακτητής Αλέξανδρος Παρθένης https://bit.ly/2YA0zUh

Η Σαμπρίνα έχει κλείσει σπίτια… https://bit.ly/2JsIRx6

Διαβάστε επίσης για ξεχασμένους έρωτες

Θυμάστε που κάποτε ήταν ζευγάρια: (1) https://bit.ly/2Ii7wV7

Κάποτε ήταν ζευγάρια (2) https://bit.ly/2Spfqku

Ήταν κάποτε ζευγάρια (Νο 3)  https://bit.ly/2BksXQA

Ξεχασμένοι έρωτες (Νο 4) https://bit.ly/2GASh8v

Ζευγάρια από το παρελθόν…(Νο 5) https://bit.ly/2IrNn0j

Έρωτες του παρελθόντος (Νο 6) https://bit.ly/2TCuJad

Σ΄ αγαπώ, μ΄ αγαπάς (7) https://bit.ly/2QUwEDt

Fake έρωτες & gossip δημοσιογράφοι, Fake news, Fake love, ψέματα, ψεύτικοι έρωτες, gay, nikosonline.gr

2 COMMENTS

  1. …μήπως ο ετσι που το κόμμα τον ειχε για ψηλά με τα δίδυμα ντε!! εχει απο τα Σερρας καταγωγή??
    Θα μου την λύσεις αυτή την απορία please

  2. Θα στην λύσω εγω την απορία,ναι απο κει έχει καταγωγή και ο δεσμός του απο…τας Πάτρας!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.