Karpathakis experience

Karpathakis experience η αλλιώς o ταξιδιωτικός λογαριασμός στο Instagram του Αλέξανδρου Καρπαθάκη! Τρελαίνομαι για ταξίδια, τρελαίνομαι επίσης και για ταξιδιωτικά θέματα ή blog και sites. Και ευτυχώς υπάρχουν χιλιάδες. Όλων των ειδών και για όλα τα γούστα.

0
1179

Karpathakis experience η αλλιώς o ταξιδιωτικός λογαριασμός στο Instagram του Αλέξανδρου Καρπαθάκη! Τρελαίνομαι για ταξίδια, τρελαίνομαι επίσης και για ταξιδιωτικά θέματα ή blog και sites. Και ευτυχώς υπάρχουν χιλιάδες. Όλων των ειδών και για όλα τα γούστα.

Για εξωτικούς προορισμούς, για χλιδή, για περιπέτεια, για κουλτούρα, για πολιτισμό, για μουσεία & έργα τέχνης, για χαβαλέ, για βουνό, για θάλασσα, για ξενοδοχεία… άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο που μοιράζονται τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Άλλοι ως τουρίστες και άλλοι ως ταξιδευτές.

Ο Αλέξανδρος είναι φίλος από το Facebook – παλιότερα μου είχε γράψει και ένα θέμα στο nikosonline.gr για τον Νότη Σφακιανάκη

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Τα τραγούδια του ενώνουν, οι απόψεις του διχάζουν https://bit.ly/2LwCE3b

Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr

Όταν μου έστειλε το link για την ταξιδιωτική του σελίδα στο Instagram, αμέσως την χάζεψα και σκέφτηκα να σας γράψω γι’ αυτήν. Ο Αλέξανδρος είναι 29 ετών γεννημένος στην Αθήνα και είναι επιχειρηματίας διατηρώντας οικογενειακή επιχείρηση εδώ και κάποια χρόνια. Διατηρώντας αυτόν τον ταξιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram (karpathakis experience) μπορεί και μας «παίρνει» μαζί του όπου πάει. Μοιράζεται – όπως λέει και το όνομα του προφίλ του – τις εμπειρίες του και εικόνες απ’ όλο το κόσμο. Είναι ο άνθρωπος που όποια στιγμή και να τον συναντήσεις θα δεις να ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό.

Έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με εκπληκτικές εναέριες εικόνες από πανέμορφους προορισμούς αλλά και προσωπικές του λήψεις. Ο Αλέξανδρος λατρεύει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, να βλέπει διαφορετικούς πολιτισμούς, ανθρώπους, αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείς και μέρη που δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να υπάρχουν επάνω στη γη.

Από τα ταξίδια του μέχρι στιγμής ξεχωρίζει τη Νέα Υόρκη το Μπαλί τη Σιγκαπούρη αλλά επίσης το Παρίσι και την Βενετία. Μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει σε 15 διαφορετικές χώρες και έχει επισκεφθεί περίπου 30 πόλεις… ενώ σύντομα σχεδιάζει τα ταξίδια του στο Ντουμπάι, την Κούβα και το Μαρρακές!

Ταξιδέψτε μαζί του εδώ

https://instagram.com/karpathakis.experience?igshid=eb8jsmci7yg8

Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr Karpathakis experience, Αλέξανδρος Καρπαθάκης, ταξίδια, instagram, tourist, blogger, taxidia, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.