STOP THE PRESS: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

0
542

gay-movement16

Μην τους ευχηθείτε καλούς απογόνους θα δημιουργηθεί σκάνδαλο!

———————-

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

——————

Η είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Ήρθε από την Ρόδο η μαμά και η αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυρόπούλου.

D317AA19AAE974765CADD4587108EEF7

Εκδηλώσεις εξοικείωσης

To μεγάλο έργο του Renzo Piano, το κτίσμα κόσμημα για την Αθήνα, που θα στεγάσει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται και η φύτευση του πάρκου που μέχρι τώρα έχουν φυτευτεί 200 ελιές και ως το τέλος του 2015 θα φυτευτούν άλλες 1.200 και 300.000 θάμνοι και θα φτιαχτεί και ο ποδηλατόδρομος. Στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού [φωτογραφία]  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που λειτουργεί ένα χρόνο τώρα, κατά το διάστημα αυτό πήραν μέρος σε εκδηλώσεις 23.347 άτομα όλων των ηλικιών, εκ των οποίων οι 3.214 ήταν μαθητές. Οι εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλους με ελεύθερη είσοδο έχουν σκοπό να αποτελέσει ο χώρος ένα δημιουργικό σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των πολιτών. Κοινώς να αρχίσουμε να εξοικειωνόμαστε και να του πάρουμε τον αέρα…..
———————

Οι ξένοι αγοράζουν μαζικά φτηνά εξοχικά στην Ελλάδα και την έχουν κάνει λαχείο! Διπλασιάστηκαν το πρώτο εξάμηνο του ’14.

E583FB5308C497C093247D7E26674D1C

Στο νοσοκομείο επειγόντως

Στο τμήμα στεφανιογραφίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Διαβατών όπου εκτίει την ποινή του, με πόνο στο στήθος και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Διενεργούνται όλες οι εξετάσεις που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το παλτό ξέρετε γιατί είναι, έτσι;  Για να κρύβει τις χειροπέδες.

F9CF6FB7184027BB9687F1D3F795D3FF

vera

Υπέρ των γάμων ομοφυλόφιλων

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κατατεθεί από πολέμιους των γάμων ομοφυλόφιλων για την επαναφορά της απαγόρευσης σε πέντε πολιτείες: Ιντιάνα, Γιούτα, Οκλαχόμα, Βιρτζίνια και Ουϊσκόνσιν. Οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου είναι πλέον νόμιμοι σε 30 αμερικανικές πολιτείες, περιλαμβανομένης της περιφέρειας της Κολούμπια. Η απόφαση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους υπερμάχους των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. «Σήμερα είναι ημέρα χαράς για χιλιάδες ζευγάρια σε όλη την Αμερική, οι οποίοι θα νοιώσουν άμεσα τον αντίκτυπο της σημερινής απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου» δήλωσε ο Τσαντ Γκρίφιν, πρόεδρος της Human Rights Campaign.
——————-
«Είμαι περήφανος, είναι κομμάτι της κληρονομιάς μου. Πάντα αντιπαθούσα την υποκρισία των ανθρώπων που έκρυβαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις»

Είπε ο Tony Blair είπε στο περιοδικό Gay Times μιλώντας για τους ομοφυλόφιλους που κρύβονται.

————————————

  • Ο Ερτογάν πήρε το πράσινο φως και από την Τουρκική εθνοσυνέλευση να επιτεθεί και Ιράκ και Συρία για να εξολοθρεύσει τους Τζιχαντιστές!!!! Βαστάτε Τούρκοι τα’ άλογα, τα πήρε η κατηφόρα!

  • Άρχισαν οι μιζέριες. Πολλοί είναι λέει αυτοί που δυσανασχετούν με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου, γιατί θα προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, σε μεγάλη ακτίνα. Να μην παίρνετε αυτοκίνητα κύριοι. Να πάρετε τις συγκοινωνίες. Πρέπει επιτέλους αυτή η πόλη να μπορεί να περπατηθεί.

  • Στην Κυριακάτικη Καθημερινή, δύο πρυτάνεις σε συνέντευξη τους, παραδέχονται ότι το «πανεπιστήμιο έχει μπαγιατέψει». Να αγιάσει το στόμα σας κύριοι πρυτάνεις μου.

  • Δύο Έλληνες της Γερμανίας βρίσκονται πίσω από κύκλωμα απάτης με 360.000 θύματα, που τους έπειθαν να συμμετάσχουν σε τυχερά τηλεφωνικά παιχνίδια. Α ρε Ελληνάρες!! Διαπρέπουμε παντού!

  • Αναπτυσσόμενος κλάδος ο ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα, μια και ολοένα περισσότερα ιατρικά συνέδρια γίνονται στην χώρα μας, αλλά και άνθρωποι άρρωστοι που προτιμούν να κάνουν θεραπεία ή αποθεραπεία σε συνδυασμό με διακοπές. Ότι μπαίνει στο ταμείο καλό είναι.

  • Παιδιά οι προσφορές μέχρι τον Απρίλιο. Έχουμε 20 οικόπεδα σε Ιόνιο και Κρήτη για να εξορύξουμε πετρέλαιο. Προλάβετε.

  • Μέχρι τον Φεβρουάριο θα γίνουν 16 αποκρατικοποιήσεις, που θα μας φέρουν 1.5 δις ευρώ. Αν έχετε ρευστό πουλάμε: Τον Οργανισμό Λιμένα Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, διάφορες Μαρίνες και διάφορα περιφερειακά αεροδρόμια….. Γμτ δεν το ήξερα και τα ξόδεψα τα μετρητά μου σήμερα στον φούρνο και στον μπακάλη.

——————-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.