STOP THE PRESS: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

0
505

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

———————————

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Μα βρε δήμαρχε μου δεν τους ξέρεις τους Έλληνες; Δεν θέλουν να τσεπώνουν και να τους βλέπουν κι’ άλλοι! Θέλουν να είναι μόνοι τους.

Screenshot_8_M

Εκτός δημοπρασίας

Μια μαρμάρινη κεφαλή Ερμή απο­σύρθηκε από δημοπρασία του οίκου Bonhams, έπειτα από αί­τημα του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησε η αρμόδια Διεύ­θυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, αφού το γλυπτό εντοπίστηκε στον ηλε­κτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας, ζητήθηκε άμεσα η απόσυρση του με την επιφύλαξη παντός νο­μίμου δικαιώματος του ελληνικού Δημοσίου. Συγκεκριμένα, η κεφαλή περιέχεται σε κατασχεθέν φωτογραφικό υλικό, από το οποίο προ­κύπτει η πιθανή προέλευση και πα­ράνομη εξαγωγή της από την Ελ­λάδα, οπότε ο οίκος την απέσυρε ενώ παρέπεμψε τον κάτοχο σε απευθείας επικοινωνία με το ελληνικό Δημόσιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κεφαλή βρί­σκεται σε κατάλογο του Ιταλού Τζιανφράνκο Μπεκίνα που στο πα­ρελθόν έχει εμπλακεί σε υποθέσεις παράνομης διακίνησης αρχαιοτή­των. Πάλι που καλά που το πήραν είδηση και αντέδρασαν!!!!

——————————-

«Δεν έχω ελπίδα γι’ αυτή τη χώρα. Αυτό το γονίδιο της «Ελληνικότητας», της μαγκιάς και του σταρχιδισμού δεν αλλάζει. Προς τον Ζάλογγο οδεύουμε και αυτή θα είναι η πιο γενναία πράξη μας, μήπως οι νέες γενιές καταλάβουν κάτι».

Αλέξανδρος Λογοθέτης

[ηθοποιός]

4_h_633_451

Ανοικτά όλες τις μέρες

Στην Γαλλία αποφάσισαν ότι τα τρία Γαλλικά Μουσεία που έχουν χιλιάδες επισκέπτες ημερησίως θα παραμένουν ανοικτά όλες τις μέρες της εβδομάδας. Και μιλάμε για το Λούβρο, τις Βερσαλλίες [φωτογραφία] και το μουσείο Ορσέ. ΟΚ, δεν θα γίνει αύριο το πρωί, αλλά από του χρόνου θα αρχίσουν σταδιακά να το δοκιμάζουν…..

300-lewnida-londino_M

Spartans-6_M

Σπαρτιάτες στο Λονδίνο

Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους και στο μετρό στο Λονδίνο βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν είδαν δίπλα τους αρχαίους Σπαρτιάτες. Περπατούσαν, περίμεναν στις στάσεις των λεωφορείων, έτρεχαν στο δρόμο και μπήκαν στον υπόγειο, σαν κανονικοί Λονδρέζοι. Εισέβαλαν στις αποβάθρες και τους συρμούς δεκάδες άντρες μοντέλα, ντυμένοι Σπαρτιάτες πολεμιστές, για ποιο λόγο λέτε; Για να διαφημίζουν την κυκλοφορία του DVD της δεύτερης ταινίας «300: Rise of the Empire». Η διαφήμιση έπιασε μια όλα τα blog ασχολούνται μ’ αυτό το happening!

—————————

  • Έληξε κι’ αυτή η υπόθεση με τους Roma στο νομισματοκοπείο, γκρέμισαν τα παραπήγματα, να πάνε κι’ αυτοί οι άνθρωποι να βρουν τον… τόπο τους!

  • Η επικεφαλής της ασφάλειας του Λευκού Οίκου Julia Pierson υπέβαλε την παραίτηση της. Δεν είναι κατάλληλη γι’ αυτή την θέση μια και το πρόσφατο περιστατικό με τον «τρελό» που μπήκε μέσα στην προεδρική κατοικία ανενόχλητος την άφησε εντελώς εκτεθειμένη. Μακάρι να παραιτούνταν όλοι οι ανεπαρκείς. Στην Ελλάδα θα είχαμε καθημερινά κρούσματα…. Ορδές οι παραιτήσεις….

  • Άκου τώρα! Στις Σέρρες μία έκλεψε 15.500 ευρώ από το ταμείο τοπικού συλλόγου και είπε ότι μπήκαν ληστές και τα έκλεψαν. Που πας μαντάμ; Το έχουν κάνει χιλιάδες πριν από σένα. Ποιόν πήγες να ξεγελάσεις;

  • Καθημερινά βρίσκουν κι’ άλλους πεθαμένους και θαμμένους κάτω από την λάβα του Ηφαιστείου στην Ιαπωνία. 48 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα.

  • Αύριο η μεγάλη συναυλία για τον Μάριο Τόκα στο «Ηρώδειο». Μια συναυλία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και για τα 40 χρόνια της Τουρκικής εισβολής στο νησί. Τραγουδούν: Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Δώρος Δημοσθένους και ο Γιώργος Νταλάρας.

  • Η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο Passat στο Costa Navarino στην Πύλο. Έκλεισαν 22.000 διανυκτερεύσεις! Όρε μάνα μου χρήμα!!

electra_M

  • Η Christine Scott Thomas από χτες υποδύεται την Ηλέκτρα στο θρυλικό OLD VIC του Λονδίνου. Παρ’ όλο που είναι μεγάλη για το ρόλο, οι κριτικοί είπαν ότι είναι συγκλονιστική.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.