STOP THE PRESS: Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

0
552

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

————————-

Σιγά χρυσή μου, τρομάξαμε!!! Μεγαλειώδες ασύντακτο σόφισμα από ένα τύπο που είναι γνωστός σαν ποδοσφαιριστής και γκόμενος λαϊκής τραγουδιάρας: «Γέμισε ο κόσμος πουτάνες πληρωμένες και μη! Χίλιες φορές πληρωμένες, όμως παρά πουτάνες στη ψυχή!”. Ουάου!

tatsopoulos_M

Βόμβα στα πολιτικά δρώμενα!!!

Της Ελλάδας βεβαίως. Ο Τατσόπουλος και ο Ψαριανός θα [την] πέσουν στο ποτάμι. Ξεκάθαρα το είπαν και οι δύο. Ο Τατσόπουλος σε συνέντευξη του στο BHMA FM και ο Ψαριανός παντού, λέγοντας μάλιστα: «Θα ήθελα το «Ποτάμι» να είναι βασικός παίχτης στην ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου, αλλά αν γίνουν σύντομα εκλογές, είναι το μόνο κόμμα στο οποίο θα επιθυμούσα να είμαι υποψήφιος». Μάλιστα!

———————————

«Αυτός ο τόπος ήταν πάντοτε- αλλά ειδικά σήμερα είναι ολοφάνερο- ένα άντρο απατεώνων και ηλιθίων. Τίποτα άλλο. Και κάποιοι ευαίσθητοι πολίτες που κυκλοφορούν ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο όρια, νιώθουν αμήχανοι και μόνοι»

Γιάννης Αγγελάκας

———————————–

487424-turkey_M

Μου είναι τρομερά αντιπαθής

Λέω γι’ αυτόν τον Ρετζέπ Ταγιπ Ερτογάν που στην γενική συνέλευση των Ηνωμένων εθνών κατηγόρησε τον ΟΗΕ για απάθεια στην ανατροπή της κυβέρνησης στην Αίγυπτο. Έξαλλοι οι Αιγύπτιοι τον στόλισαν κατάλληλα:« Ποιος μιλάει! Αυτός που προσφέρει πολιτική και οικονομική υποστήριξη και καταφύγιο στους τρομοκράτες, για επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών»! Άρπα την!

Συλλήψεις τέλος

Για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν, δεν θα γίνονται συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο. Εξαιρούνται βέβαια οι φοροφυγάδες. Αυτό αποφάσισαν οι εγκέφαλοι του κράτους και του υπουργείο οικονομικών. Τους πήρε λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά επιτέλους το κατάλαβαν.

———————————

  • Ρεκόρ παραβιάσεων σε μία ημέρα από Τούρκικα μαχητικά. Συνολικά 99 παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου, από F-16 και CN-235 που διέσχισαν το Αιγαίο από πάνω μέχρι κάτω. Το τι τρομάρα πήραμε δεν λέγεται!

  • Διοικητής αστυνομικού τμήματος των νοτίων προαστίων συνελήφθηκε να χρηματίζεται από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου για να κάνει τα στραβά μάτια σε διάφορες παρανομίες. Και φυσικά δεν μας δίνουν ονόματα ούτε του διοικητή ούτε του επιχειρηματία. Τους προστατεύουν;

  • Θα υπερβούν τα 730 εκατ. ευρώ τα διαφυγόντα κέρδη από τα λαθραία τσιγάρα. Πω πω… πολύ καπνίζουμε αδελφάκι μου!

  • Οι ειδικοί – Citigroup και UBS– αποφάνθηκαν ότι ο τουρισμός είναι αυτός που οδηγεί την Ελληνική οικονομία στην ανάπτυξη! Bingo!

  • Στο Σκαραμαγκά φτιάχνουν 3 υποβρύχια, και το πρώτο, που το ονόμασαν «Πιπίνος» είναι έτοιμο. Θα το ρίξουν στην θάλασσα στις 6 Οκτωβρίου. Κάντε την προσευχή σας μην βουλιάξει και γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών!

——————————

Γατάκια μου έχω να σας πω -επισήμως ανακοινώθηκε- ότι 6.300.000 Έλληνες ζούμε σε συνθήκες φτώχιας. Οπότε ότι άλλο μου λένε το ακούω βερεσέ. Είμαστε πτωχευμένοι, δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και μην πιστεύεται κανένα @ρ…δι με τα ψέματα που μας φλομώνουν.

———————————–

Nikos OnLine FB_cover_NEW_1

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.