STOP THE PRESS: Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

0
591

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

—————–

  • Η μπουρδολογία του Θαμαρά δεν έχει τέλος. Από τον πανικό δεν ξέρει τι λέει το στόμα του καθημερινά.

mhtsos-smpan_1-thumb-large

Χωρίς φροντιστήριο

Ο Δημήτρης Σμπάνιος μπήκε όγδοος στην νομική χωρίς φροντιστήριο. Διάβαζα μια συνέντευξη του στην «Καθημερινή» και το καταχάρηκα αυτό το παιδί. Ανάμεσα σε άλλα υπέροχα που ανέφερε, είπε και το θεϊκό: «Ο μόνος αγώνας που χάθηκε, είναι αυτός που δεν δόθηκε». Είναι 18 χρόνων, και βλέποντας τον, και διαβάζοντας τα λεγόμενα του, παίρνεις μια βαθιά ανάσα. Ναι, υπάρχει ελπίδα! Η σημερινή νεολαία δεν είναι αυτή που μας δείχνουν κάποια κανάλια στις καφετέριες, στις παραλίες και στα μπουζούκια. Παιδιά σαν τον Δημήτρη είναι η κανονική σημερινή νεολαία!

Aerodromio_M

Τα αεροδρόμια στις Κυκλάδες

Αφού έφαγαν χοντρό χέρι από την Ε.Ε για την κατάσταση στα Ελληνικά επαρχιακά αεροδρόμια, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το σουλούπωμα. Ήδη γίνονται έργα για να μεγαλώσουν και να εκσυγχρονιστούν τα αεροδρόμια των νησιών στις Κυκλάδες με αρχή αυτών της Πάρου και της Σύρου. Έτσι θα μπορούν να προσγειώνονται και τσάρτερ, οπότε αυτό θα ενισχύσει τον ήδη ανεβασμένο τουρισμό. [αριστερά βλέπετε της Πάρου, και δεξιά της Σύρου]

venizelos-xrisoxoidis-660

Τρώγονται σαν τα σκυλιά. Ίσως γιατί κανείς δεν τους δίνει σημασία ή κανείς πια δεν τους υπολογίζει. Αλλά γιατί προσβάλλω τα σκυλιά; Τα σκυλιά είναι αθώες ψυχές…….

French Finance Minister Lagarde attends a conference on Sino-European economic relations in Paris

My name is Christine

Η κ. Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που έδωσε, ομολόγησε ότι όταν είχε πει ότι οι Έλληνες πλούσιοι δεν πληρώνουν την φορολογία τους, δέχτηκε απειλές για την ζωή της. Έτσι λέει, αναγκάστηκαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφάλειας της. Θαύμα!!!

——————————-

  • Και στην Σουηδία, έχει άνοδο η ακροδεξιά! Τα γκάλοπ δείχνουν ότι μπορεί και να είναι τρίο κόμμα στις εκλογές την Κυριακή. Τι έγινε ρε παιδιά; Μας την έχουν πέσει από παντού;

  • Χτες βράδυ αργά, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγιπ Ερτογάν ενέκρινε ένα νόμο που ενισχύει τον κυβερνητικό έλεγχο στο Internet. Άλλη χούντα κι’ εκεί!

  • Όχι μόνο απαλλάχτηκε από την κατηγόρια του φόνου εκ προ μελέτης, λαλά αφέθηκε και ελεύθερος μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική του ποινή σε ένα μήνα περίπου. Ο καθ’ όλα αντιπαθής κ. Πιστόριους!

  • Άκου τώρα! Ο εγκέφαλος μας λέει ότι είναι ενεργός κατά την διάρκεια του ύπνου και μπορούμε να λύσουμε προβλήματα που μας απασχολούν.

  • 42χρονη Ζακυνθινιά, έσφαξε τον Κενυάτη 36χρονο γκόμενο της γιατί τον ζήλευε! Έλα μ…νί στον τόπο σου!!!!!

AMFIPOLI_KARIATIDES_MADATA_880197727

  • Και ο τρίτος θάλαμος στον τύμβο της Αμφίπολης είναι έτοιμος να αποκαλυφθεί. Μόλις τον αδειάσουν κι’ αυτόν από το χώμα που είναι γεμάτος. Η βρώμα από την κλεισούρα και την υγρασία σου λέει είναι ανυπόφορη. Πάντως είδαν πάλι τοίχο, στο τέλος του τρίτου θαλάμου; Λέτε να υπάρχει κι’ άλλος; Τα κανάλια για να καλύψουν σωστά το θέμα ρωτάνε και τους περαστικούς, οι οποίοι λένε τα ακατανόμαστα. Ένας κύριος είπε με απόλυτη σιγουριά, λες και ήταν μπροστά, ότι το μαντείο των Δελφών είχε δώσει χρησμό στον Φίλιππο: «Φτιάξε όπλα από ασήμι και θα κατακτήσεις τον κόσμο». Πσσσσστ!!!!! Τι είπες τώρα!!!!

————————————-

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.