STOP THE PRESS: Σάββατο 4 Απριλίου 2015

0
116

 

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

———————————–

Αν δείτε στα κανάλια να πετούν λάσπη στην κυβέρνηση ή στον ΣΥΡΙΖΑ να ξέρετε ότι το κάνουν, γιατί η κυβέρνηση τους ζητάει τα λεφτά που χρωστάνε.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Έκτακτη συνάντηση Βαρουφάκη-Lagarde

Αμέσως να πάει ο νους στο πονηρό. Τσ τσ τσ…. Το υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε επίσημα βρε, τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οποία ως γνωστών λυσσάει να τον βλέπει και να μιλάνε. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια άτυπη συζήτηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα την πάει βόλτα με την μηχανή. Αυτή όμως γι καλό και για κακό θα φέρει μαζί της τα δερμάτινα.

gre1498253_22127257-thumb-large

Παναγιώτης Νικολούδης-Θεός!

Στο σκανδαλώδες και πολυπλόκαμο σύστημα της «μίζας» που είχε στηθεί στη χώρα, με πρωταγωνιστές εντός και εκτός των συνόρων, και που η λειτουργία του κόστισε στην ελληνική οικονομία πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια, αναφέρθηκε σε παρέμβασή του από τη Βουλή, ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός Επικρατείας Παν. Νικολούδης: «Η διαφθορά είναι σαν το ταγκό που χορεύεται από δύο». Δεν μπορεί δηλαδή να υπάρχει κάποιος που παίρνει χρήματα, αν προηγουμένως δεν βρεθεί κάποιος που έχει την διάθεση να του προσφέρει τα παράνομα χρήματα. Ο υπουργός Επικρατείας προχώρησε σε συνοπτική καταγραφή τριών κατηγοριών περιπτώσεων όπου καταγράφονται έκνομη δραστηριότητα κατά τη σύναψη συμβάσεων εκ μέρους του δημοσίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για μίζες που κυμαίνονται από 2% έως και 23%. Πρώτον: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η παράνομη προμήθεια, ή άλλως «μίζα», που δινόταν σε Έλληνες αξιωματούχους –προκειμένου με παράνομο τρόπο να συμβάλουν στην κατάρτιση αυτών των συμβάσεων- ήταν κατά μέσο όρο 4%. Απώλεια για το ελληνικό Δισεκατομμύρια. Δεύτερον: Συμβάσεις προμήθειας παντός είδους αγαθών και υπηρεσιών εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου, το περίπου θεσμοθετημένο ποσοστό προμήθειας ήταν 2%-2,5%. Τρίτον: Συμβάσεις προμήθειας ιατροφαρμακευτικού υλικού από τα Δημόσια νοσοκομεία και γενικότερα από φορείς του Δημοσίου. Το ποσοστό παράνομης προμήθειας έφτανε το απίστευτο ποσοστό του 23%! Κύριε Νικολούδη μας καθαρίστε αυτόν τον βόθρο και δώστε και ονόματα σας παρακαλούμε.

Το ΣΔΟΕ έπιασε λαβράκια

Όταν ψαρεύεις –και επιμένεις-στο τέλος κάτι θα πιάσεις. Έτσι λοιπόν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΣΔΟΕ, προκειμένου να εντοπίσουν απόκρυψη εισοδημάτων από φοροφυγάδες, έπιασαν πολλά λαβράκια. Το πρώτο τρίμηνο του 2015 το Σ.Δ.Ο.Ε. ολοκλήρωσε τους ελέγχους σε 24 επιχειρήσεις που έλαβαν επιδοτήσεις από Εθνικούς ή Κοινοτικούς πόρους και διαπίστωσε διάφορες παραβάσεις: γιατροί, δικηγόροι, εργολάβοι, αγρότες, συνταξιούχοι, εταιρείες αλλά και ΟΤΑ μέσα στους παρανομούντες. Να τους κατασχεθούν οι περιουσίες, να δοθούν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα και να τους μπουζουριάσουν.

93205-209124

«Δεν ξέρω πώς να γράψω ερωτικά γράμματα. Αλλά θα ήθελα να σου πω ότι όλο μου το είναι σου ανήκει. Από τότε που σε ερωτεύθηκα, όλα μεταμορφώνονται και είναι γεμάτα ομορφιά… η αγάπη είναι σαν ένα άρωμα, ένα ρεύμα, σαν βροχή. Είσαι ο ουρανός μου βρέχεις επάνω και εγώ όπως η γη σε δέχομαι». Σύμβολο της γυναικείας ανεξαρτησίας η Frida Kahlo, εξέφραζε τον έρωτά της όπως σχεδόν, έζησε σε όλη της τη ζωή: παθιασμένα. Τα 25 ερωτικά γράμματα που έγραψε για τον εραστή της, πρόκειται να τεθούν σε δημοπρασία. Επιστολές που γράφτηκαν μεταξύ του 1946 και του 1949 και αποτυπώνουν τα συναισθήματα της με τρόπο λυρικό και βαθιά εσωτερικό. Παραλήπτης είναι ο Ισπανός καλλιτέχνης Χοσέ Μπαρτόλι με τον οποίο γνωρίστηκε όταν νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Την γλύτωσαν από… αυτοκτονία

Ακόμα μία περίπτωση εκδήλωσης πρόθεσης αυτοκτονίας μέσω διαδικτύου, απετράπη πριν από λίγα 24ωρα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της online διαδικασίας «CYBER ALERT». Όπως πρόεκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την συνδρομή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, η προτιθέμενη αυτόχειρας ήταν ανήλικη και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα. Ενημερώθηκαν σχετικά ύστερα από ανάρτηση που πραγματοποίησε σε προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την έρευνα έγινε η ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών ιχνών του και εντοπίστηκε η κατοικία του χρήστη ενώ σε συνεργασία με το  τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανήλικο κορίτσι. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας διέταξε να γίνει η μεταφορά του κοριτσιού σε νοσοκομειακό ίδρυμα και η μικρή παραμένει εκεί προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Τηλεφωνικά στον αριθμό: 111 88 ή στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

instadonna

Madonna εναντίον Instagram

Η Madonna με το δίκιο της, ξεκίνησε πόλεμο με το Ιnstagram, εμφανώς εκνευρισμένη όταν το κοινωνικό δίκτυο κατέβασε γυμνόστηθη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό. Εκνευρίστηκε μάλιστα τόσο πολύ με τις πολιτικές του Instagram που αντέδρασε άμεσα ανεβάζοντας και δεύτερη γυμνόστηθη φωτογραφία, στην οποία όμως οι θηλές της είναι καλυμμένες με μαύρη λωρίδα, συνοδεύοντας την με το σχόλιο: «Γιατί είναι OK να δείχνεις οπίσθια αλλά όχι στήθος; Πνίγομαι στην υποκρισία των social media».

93231-209208

Αυτήν την φωτογραφία κατέβασε το Instagram

————————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 93205-209125

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here