STOP THE PRESS: Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

0
502

Όλα τα νέα όπως δεν μας είπαν τα κανάλια

—————

Οι δύο ειδήσεις της ημέρας που συγκλόνισαν το πανελλήνιο: ΕΙΔΗΣΗ 1: Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου είναι στα μαχαίρια! ΕΙΔΗΣΗ 2: Ο Τρύφωνας Σαμαράς φωτογραφήθηκε με τον αδελφό του! Αχ μη μου τα λέτε τόσο απότομα, θα πάθω καρδιακό!

————-

Vogelperspektive-Leipziger-Platz-mit-der

The Mall of Berlin

Έγιναν τα εγκαίνια την περασμένη βδομάδα και όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα. Το νέο γιγάντιο Mall του Βερολίνου έχει έκταση 100.000τ.μ. και 270 καταστήματα. Είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Γερμανίας και υπολογίζουν ότι θα αυξηθεί ο τουρισμός στην πόλη και θα τονωθεί το λιανικό εμπόριο. Αν γινόταν ένα τέτοιο στην Θεσσαλονίκη θα σου έλεγα εγώ τι είχε να γίνει. Όλα τα Βαλκάνια θα έρχονταν να ψωνίσουν!

atairiasto-zeugari-sarafoglou-pretenteris

Τριξίματα και ρωγμές στο Mega

Ο πιο μεγάλος μέτοχος του καναλιού, ο Φώτης Μπόμπολας [έχει το 32,75%] δεν θέλει καθόλου τον Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων, όπως επίσης θέλει το δελτίο να το αναλάβει η Έλη Στάη. Και εκεί ήταν που άρχισαν τα τριξίματα και οι ρωγμές. Ο ΔΟΛ [Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη] πάντως, που έχει το 22,11% των μετοχών, επιμένει να παραμείνει ο Πρετεντέρης σαν σχολιαστής….. Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις…..

safe_imageCNHYQ4YU

Καλέ ποιανού σακάκι έβαλες; Του Πάγκαλου;

boule

Τι ντερλικώνουν στην Βουλή

Οι βουλευτές, οι υπουργοί και λοιποί λιγούρηδες του Ελληνικού κοινοβουλίου [κοιτάξτε στην φωτογραφία τι άσχημα που περνάνε και στεναχωριούνται για τον Ελληνικό λαό], έχουν γίνει λέει πολύ απαιτητικοί με το φαγητό τους. Ο κύριος που έχει αναλάβει το εστιατόριο της βουλής τρέχει και δεν φτάνει. Του ζητάνε όλο περίεργες σπεσιαλιτέ [που στον λαιμό να τους κάτσουν, τους άχρηστους]. Και ξέρετε τι τρώνε; Πρασοκρεατόπιτα Μακεδονίας, κεφτεδάκια με ντομάτα και σκόρδο, χοιρινό πρασοσέλινο, μυδοπίλαφο, πένες με σολομό και αρνάκι ψητό! Δεν το πιστεύω!!! 6.500.000 Έλληνες είναι στο όριο της φτώχιας κι’ αυτοί ντερλικώνουν του καλού καιρού. Σιχάματα!

——————-

«Ας μου έδιναν εμένα 1.000.000 ευρώ και θα ψήφιζα οποιονδήποτε για πρόεδρο δημοκρατίας»

Είπε βουλευτής, που δεν μας λένε το όνομα του.

Αυτή λοιπόν είναι η ιδεολογία τους και το ήθος τους. Και εμείς τους ψηφίζουμε!

————

  • Μωρή κούκλα μου θα τρελαθώ! Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος- ναι αυτός με το νι και το λι- παραγγέλνει τα κοστούμια του, δεν αγοράζει ετοιματζήδικα, και φεσώνει και τους ράφτες. Χρωστάει λένε 40.000!!! Θα τρελαθώ Χριστούλη μου…. Θα στουκάρω!!!

  • O Lionel Messi κατηγορείτε όπως όλοι ξέρουμε από το 2013, για φοροδιαφυγή για ποσόν άνω των 4 εκατ. Ευρώ για την περίοδο 2007-2009. Έκανε έφεση, ο Ισπανός δικαστής δεν την δέχτηκε… και τώρα ή θα ξανακάνει καινούργια έφεση ή θα πληρώσει και θα γίνει και ρεζίλι των σκυλιών. Δεν πειράζει έχει πολλά, ας πληρώσει κι’ αυτός!

  • Χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 2.450.000 φορολογούμενοι. Και που είσαι ακόμα!

skopelos_kastani-prin-makeleio

  • Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά – αν ενθυμήστε- πουλάει την παραλία της στην Σκόπελο. Εκεί που έγιναν και κάποια γυρίσματα του Mama mia. 12.500 τμ είναι η έκτεση και ζητάει 3.000.000 ευρώ. Έχει ανάγκη από μετρητά η madame;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.