Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια
——————————
Δ.Ε.Θαμαράς
Ο Θαμαράς στην ΔΕΘ, είπε πάλι ψέματα και μπούρδες όπως στην προεκλογική του ομιλία. Από όσα είχε πει τότε τίποτα δεν έγινε γιατί τίποτα δεν ίσχυε. Έτσι και τώρα, είπε ανερυθρίαστα ότι «βγαίνουμε από την κρίση», «βγαίνουμε από το μνημόνιο». Έλεος πια. Τόσο μαλάκες μας θεωρεί; Πάλι μοίρασε υποσχέσεις και ψίχουλα την ώρα που χιλιάδες διαμαρτυρώμενοι άνθρωποι διαδήλωναν και εκατοντάδες αστυνομικοί τους εμπόδιζαν.
—————————–
-
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΗ. Πάει και τέλειωσε. Μην βλέπετε τους ηγέτες των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας και Γερμανίας στεναχωρημένους για τις ταραχές και τους πολέμους. Κατά βάθος χαίρονται γιατί πουλάνε όπλα και αξεσουάρ πολέμου έναντι δισεκατομμυρίων ευρώ και δολαρίων.
———————————-
Ομοφυλόφιλοι, κτηνοβάτες και παιδεραστές
Τι είναι αυτό που ακούνε τα αυτιά μου; Τι είναι αυτό που είδαν τα μάτια μου; Έν έτη 2014 Έλληνας βουλευτής να εξαπολύει μένος κατά των ομοφυλόφιλων; Ποιος; Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Νεράντζης (και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής) με αφορμή το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης. Μάλιστα, παραλλήλισε τους gay με τους παιδόφιλους και τους κτηνοβάτες!!! «Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς»; διερωτήθηκε μιλώντας στη Βουλή. Ο ίδιος ανέφερε ότι «από τον 3ο αιώνα ο γάμος ορίζεται μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας». Δηλαδή αν δύο άντρες, ή δύο γυναίκες ζουν μαζί σαν σύντροφοι, είναι το ίδιο με τους παιδόφιλους και τους κτηνοβάτες; Λοιπόν, προτείνω να τον στείλουμε να ζήσει στον 3ο αιώνα μ.Χ, και δεύτερον να πάμε να τον γιαουρτώσουμε όλοι μαζί. Κύριε Σαμαρά να τον χαίρεστε. Και σ’ ανώτερα.[στην φωτό ο κρετίνος σε εποχή κρίσης πάει και τα σπάει στα μπουζούκια].
Η Arsenal ενάντια στην ομοφοβία
Παίκτες της Arsenal έστειλαν από τα αποδυτήρια μήνυμα κατά της ομοφοβίας στα γήπεδα, από το οποίο δεν λείπει το χιούμορ. «Δεν μπορώ να αλλάξω ότι είμαι κούκλος» λέει, κλείνοντας το μάτι ο Ολιβιέ Ζιρού, «δεν μπορώ να αλλάξω ότι τα μαλλιά μου είναι τέλεια» λέει ο Μικέλ Αρτέτα, «δεν μπορώ να αλλάξω ότι μοιάζω με χελωνονιντζάκι» παραδέχεται ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. «Αλλά μπορώ να αλλάξω την ομοφοβία στα γήπεδα», είναι το νόημα.Το βίντεο που ακολουθεί είναι μέρος της καμπάνιας #RainbowLaces, που καλεί τους ποδοσφαιριστές να φορέσουν κορδόνια στα χρώματα του ουράνιου τόξου το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Νεράντζης να τα ακούει αυτά!!!
———————————–
Δήμος Μαραθώνα
Υπάλληλος του δήμου Μαραθώνα φέρεται να κατήγγειλε στον Ηλία, τον νέο δήμαρχο Ψινάκη, πως μία ημέρα πριν αναλάβει τη δημαρχία, απομακρύνθηκαν οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών του οικονομικού τμήματος. Ο Ηλίας Ψινάκης πήγε με τον υπάλληλο στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για την υπόθεση. Ο τέως δήμαρχος μιλά για συκοφαντία, λέγοντας πως οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί. Κοίτα να δεις που στον Μαραθώνα θα γίνει δουλειά!!!
19 χρόνια μεγαλύτερος της
Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whitely, έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο γεννήθηκαν στην Αγγλία, και οι δύο ξεκίνησαν σαν μοντέλα (ο Jason ήταν μοντέλο της French Connection πριν συναντήσει τον Guy Ritchie και του δώσει τον πρώτο του ρόλο στο σινεμά), και οι δύο τώρα παίζουν σε ταινίες. Αυτό που φαινομενικά είναι το διαφορετικό τους είναι ο χρόνος. Την περνάει 19 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά δηλώνουν ευτυχισμένοι. Μακάρι τα παιδιά.
Βράζει η Μεγάλη Βρετανία
Όσο πλησιάζει η 18η Σεπτεμβρίου, τόσο πιο πολύ θερμαίνονται τα αίματα. Σας τα είχα γράψει από το καλοκαίρι. Διαβάστε το πάλι. Γιατί το www.nikosonline.gr είναι ένα blog που διαβάζεται.
https://www.nikosonline.gr/?p=5221
———————-
-
Ποσότητα ηρωίνης, βάρους 100 κιλών και 230 γραμμαρίων, με προορισμό την Ιταλία, μπλόκαραν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τα μεσάνυχτα, οι άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού.
-
Σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τρεις γενιές θα μας ταξιδέψει με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο ο Διονύσης Σαββόπουλος, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014. Λιώνω.
-
Η Scarlet Johansson και ο Γάλλος δημοσιογράφος σύντροφος της απέκτησαν κορούλα.
-
Ο Brad Pittκαι η Angelina Jolie πήραν 5.000.000 δολάρια από το People και το Hello για να τους δώσουν φωτογραφίες του γάμου. Τα χρήματα θα τα δώσουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
-
Ο Αλέξης Τσίπρας από το Κόμο της Ιταλίας, στην ομιλία του στο οικονομικό forum του Ιδρύματος Ambrosetti ανάμεσα στα άλλα είπε: «H «καταστρόικα πρέπει να τελειώσει. Απέτυχε και πρέπει να σταματήσει να υπάρχει». Καλό!!!!!!!!