STOP THE PRESS: Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

0
786

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

———————————–

untitled

Θα σταθώ δίπλα σας να βρεθεί λύση!

Jean Claude Juncker (προέδρος της Κομισιόν)  Αυτό που τον κρατάει απ’ το χέρι με πεθαίνει…….

——————————

Αυτό θα πεί δικαιοσύνη

Την τροποποίηση του υφιστάμενου φορολογικού συστήματος για τα φυσικά πρόσωπα, με ενιαία κλίμακα για όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως πηγής, σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ταυτόχρονα σχεδιάζει τη φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ με μία δεύτερη προοδευτική κλίμακα η οποία θα αφορά μεγάλες καταθέσεις, ακίνητα, έργα τέχνης και επενδυτικά προϊόντα.

Τρίμηνη αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Σε «πάγωμα» τουλάχιστον για τρεις μήνες των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αντικειμενικής αξίας έως 300.000 ευρώ (για τον άγαμο), χωρίς εισοδηματικό κριτήρια, προχωρεί το υπουργείο Οικονομίας, ως ένα είδος μεταβατικού σταδίου μέχρι την κατάρτιση ενός συνολικού πλαισίου διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων. Επιτέλους δικαιοσύνη απέναντι στις αδηφάγες τράπεζες, που είναι νόμιμοι τοκογλύφοι!

B9Ao8RxIIAAiGyX

Ο υπουργός πολύ κουρασμένος κοιμάται στο αεροπλάνο (πάντα στην οικονομική θέση. Το σχολιάζουν πολύ θετικά όλα τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ)

——————————————–

Προαναγγελία 15.000 προσλήψεων

Συνολικά 15.000 προσλήψεις, με προτεραιότητα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης τάχθηκε υπέρ της μονιμότητας στο Δημόσιο, όπως και «μιας δημόσιας και όχι πελατειακής ραδιοτηλεόρασης». Μην ξανακάνετε την ΕΡΤ μπάστε σκύλοι αλέστε… γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει…. Που είχαν μαζευτεί όλοι οι τριπλοθεσίτες χαραμοφάϊδες.

—————————————–

Ανυπομονώ να συναντήσω τον Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής!

Angela Merkel

  • Η COSCO εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 67% του ΟΛΠ. Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, το μοντέλο των επιμέρους παραχωρήσεων δραστηριοτήτων θα περιορίσει την προστιθέμενη αξία του λιμανιού. ΟΚ σύμφωνοι, θα δώσετε όμως ένα σκασμό λεφτά. Όχι όσα δίνατε στους πριν……

  • Ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, δήλωσε ότι θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των κοιτασμάτων πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα, αλλά θα επανεξεταστεί το πλαίσιο για τα 20 θαλάσσια οικόπεδα σε Ιόνιο και Κρήτη. Κύριε Λαφαζάνη μου λίγο σύντομα παρακαλώ, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο…. Ευχαριστώ.

Kirchner-Nisman_3169091b

Αυτή λοιπόν είναι πολύ bitch

Ένταλμα για τη σύλληψη αυτής της πατσαβούρας, της προέδρου Christina Kirshner και του υπουργού Εξωτερικών Χέκτορ Τίμερμαν φέρεται να είχε ετοιμάσει ο Αλμπέρτο Νίσμαν (φωτογραφία), ο εισαγγελέας του οποίου ο μυστηριώδης θάνατος έχει συγκλονίσει την Αργεντινή. Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους με βουρκωμένα μάτια κρατώντας πανό που γράφουν: Yo Soy Nisman (είμαι κι εγώ Nisman). Τον έφαγαν λάχανο τον άνθρωπο για να γλυτώσουν……

————————–

Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα

Francois Hollande (μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα)

————————-

  • Δεν διέπραξε γενοκτονία ούτε η Σερβία ούτε η Κροατία κατά τον πόλεμο απόσχισης της Κροατίας από τη Γιουγκοσλαβία, την περίοδο 1991–1995, έκρινε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

  • Πάνω από δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Μάλι στην επίθεση βομβιστών/καμικάζι που σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ταμπανκόρι. Τον έλεγχο της πόλης αυτής διεκδικούν διάφορες ένοπλες οργανώσεις, καθώς η κεντρική κυβέρνηση στο Μπαμακό δυσκολεύεται να αποκαταστήσει τον κρατικό έλεγχο στον Βορρά, όπου δρουν πλειάδα οργανώσεων, όπως και ο βραχίονας της Αλ Κάιντα.

  • Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος στην Επαρχία της Τρίπολης», η οποία εμφανίζεται ως παρακλάδι του «Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο κεντρικό ξενοδοχείο «Κορίνθια», στην πρωτεύουσα της Λιβύης. Δέκα άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ενός Αμερικανού και τεσσάρων Ευρωπαίων, σκοτώθηκαν από την παράτολμη επίθεση των τζιχαντιστών.

  • Κανονικά συνεχίζονται οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού από τους φορείς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

—————————

Αισιόδοξος δηλώνει ο Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση με τον Mario Draghi

111840770-6afd514e-a761-4e26-8ad8-022bbf6b2511

Σωστή κίνηση

Συμφωνία «γέφυρα» για αποτροπή της ασφυξίας – Προσωρινή λύση ώστε να μη διακοπεί η παροχή ρευστότητας θα αναζητήσει με τους εταίρους ο κ. Βαρουφάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ρευστότητας στην οικονομία, καθώς η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει πως χωρίς κάποιο πρόγραμμα θα σταματήσει να στηρίζει το τραπεζικό σύστημα της χώρας και κατ’ επέκταση τη ρευστότητα στην οικονομία.

————————————–

Με διακοπή εκτέλεσης μιας σειράς πράξεων από τους νοσηλευτές όπως: κοπή ραμμάτων, περιποίηση κατακλίσεων, λήψη αίματος, μέτρηση κεντρικής φλεβικής πίεσης κ.ά. απειλεί η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε ό,τι αφορά το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών. νομιμοποίηση των νοσηλευτικών πράξεων με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα εντός του

«Δεν θέλουμε το κράτος να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν προ κρίσης. Η Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα και δεν εκβιάζουμε την Ευρωζώνη. Προσπαθούμε να βρούμε την πιο λογική λύση και για τις δύο πλευρές, μία λύση που να ελαχιστοποιεί τις απώλειες που θα έχουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι».

Γιώργος Σ τ α θ ά κ η ς στο CNN

rio-antirio

Συντήρηση γέφυρας Ρίου

Θα πραγματοποιηθεί συντήρηση στο οδόστρωμα της γέφυρας Ρίου–Αντιρρίου για 5 ημέρες. Αρχικά στο ρεύμα προς Αντίρριο, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το αντίθετο ρεύμα. Για την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρξει προσωρινά αποκλεισμός λωρίδων κυκλοφορίας. Οι οδηγοί που θα διέρχονται από τη γέφυρα παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τα όρια ταχύτητας.

69a34461552c79e6e2ecacf56e2f25f6

Άρχισε η δίκη Strauss Kahn για τα πάρτι με ούζα….

Η έναρξη της δίκης για την «υπόθεση Κάρλτον», είναι μία ακόμη δοκιμασία για τον Dominique Strauss Kahn αλλά και μια ελπίδα ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ θα κλείσει το κεφάλαιο των δικαστικών περιπετειών. Ο Strauss Kahn κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, με σοβαρότερη την κατηγορία ότι υποχρέωνε τρίτους να του προμηθεύουν πόρνες. Η υπόθεση ρίχνει φως σε έναν κόσμο σεξουαλικών πάρτι, στα οποία μετείχαν δικηγόροι, δικαστές, αξιωματικοί της αστυνομίας, δημοσιογράφοι κ.α. Το γνωστό σκυλολόϊ….

6D4D8092805C5A9E7152883E2E6860EC

«Ναι» σε μη εμφανή τατουάζ

Οι ένστολοι μπορούν να έχουν τατουάζ, αλλά όχι σε εμφανή σημεία, σύμφωνα με τρεις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε τέσσερις ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι διαγράφηκαν από τον πίνακα των επιτυχόντων επειδή είχαν τατουάζ. Από δω και πέρα το τατουάζ δεν συνιστά λόγο για μην την πρόσληψη ειδικών φρουρών, εφόσον όμως αυτό δεν είναι σε εμφανές σημείο.

img-qui-apres-ranieri-sur-le-banc-de-l-inter-1332771874_y500_articles-155043

Θα «καθαρίσει» την FIFA από τα σκάνδαλα;

Υπόσχεται κάθαρση, διαφάνεια και αλλαγή: Ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου Luis Figo θα αναμετρηθεί με τον πανίσχυρο Sepp Blatter για την προεδρία της μαστιζόμενης από σκάνδαλα FIFA. «Κανείς δεν είναι άτρωτος σ’ αυτήν τη ζωή, κι όποιος το νομίζει πλανάται. Φυσικά διοικεί την Ομοσπονδία από το 1998 και πολλοί τον θεωρούν φαβορί… Αλλά από την μπάλα ξέρω ότι, είτε παίζεις με την πιο δυνατή είτε με την πιο ανίσχυρη ομάδα, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει».

Kyrgios_AUS2014_0051_

Ένα ελληνικό όνομα αναστατώνει τα courts

Όχι μόνο επανέλαβε ένα ιστορικό κατόρθωμα του Roger Federer, φθάνοντας δύο φορές σε προημιτελικά grand slam πριν γίνει 20 χρόνων, αλλά στο Αυστραλιανό Open ψυχαγώγησε και την εξέδρα, φωνάζοντας σε θεατή «κλείσε το κ..τηλέ-φωνο, φίλε». Και αν η ήττα από τον Αντι Μάρεϊ ανέκοψε την πορεία προς το τενιστικό θαύμα, ο Ελληνοαυστραλός Nick Kyrgios, γιός ελαιοχρωματιστή από την Κανμπέρα έδειξε πως, αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και ωριμάσει αθλητικά, είναι ικανός για μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.