STOP THE PRESS: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

0
549

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

————————

Η είδηση που συντάραξε το πανελλήνιο. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: «Πήρα την Μαστροκώστα για μπιρίμπα την στιγμή του τροχαίου».

elies_M

Ελληνικά προϊόντα στις ΗΠΑ

Η τόσο δα Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη προμηθεύτρια των ΗΠΑ σε προϊόντα όπως: Αγροτικά και σωλήνες. Επίσης είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής τους σε ξυραφάκια!!! Ενώ από το 2009 διατηρούμε την πρώτη θέση σε προϊόντα όπως: λαβράκια, τσιπούρες και φασόλια. Και σε ένα ποσοστό 73,2% τους στέλνουμε και ελιές. Δόξα τω θεό να λέμε!

———————-

Οι ΑΝ.ΕΛ διέγραψαν την Ραχήλ Μακρή. Στ’ @ρ…δια μας!

——————————-

fdb65048-9e04-4d19-9e74-fe31228290f5

Και η Βεργίνα στο προσκήνιο

Θραύσματα από τη νεκρική μάσκα του βασιλιά των Μακεδόνων Φίλιππου Β’ εντοπίστηκαν στον τάφο ΙΙ στη Βεργίνα. Η έρευνα αποκάλυψε ίχνη χουντίτη και πορφύρας στα 350 οστά και θραύσματα οστών στις δύο χρυσές λάρνακες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι ο νεκρός έφερε στο πρόσωπο μια επιμελημένη κατασκευή, την οποία φορούσε εν ζωή και ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του, την έβαλαν στο πρόσωπό του πριν από την καύση. Το νέο εύρημα, μαζί με άλλα στοιχεία από τετραετή έρευνα στον τάφο ΙΙ, θα παρουσιαστούν την Παρασκευή από τη Διεπιστημονική Ομάδα της Πανεπιστημιακής Ανασκαφής της Βεργίνας, σε ειδική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Για περισσότερα όσο αφορά την Βεργίνα πατήστε τον σύνδεσμο https://www.nikosonline.gr/?p=6838

—————————-

Το τυρί κουμπάρε: Ο Βενιζέλος ζητάει προετοιμασία ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές! Θέλει ο κόσμος να ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που κατέκλεψε τον Έλληνα φορολογούμενο, που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Οι-Γερμανοί…-τουρίστες-ξανάρχονται

Οι Γερμανοί το 2015

Περισσότεροι Γερμανοί θα έρθουν για διακοπές του χρόνου. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε το μεγαλύτερο τουριστικό πρακτορείο της Γερμανίας, Alitours. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι από κεί που συνεργαζόταν με 260 ξενοδοχεία, το 2015 θα συνεργάζεται με 345. Εδώ κολλάει γάντι το «Οι Γερμανοί ξανάρχονται». [Κοιτάξτε την Γερμανίδα τι χαρά που κάνει στις Ελληνικές παραλίες].

—————————–

  • Ολική έκλειψη σελήνης -η δεύτερη για φέτος-, θα σημειωθεί την Πέμπτη και θα είναι ορατή τα ξημερώματα από τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, όχι όμως από την Ευρώπη και την Αφρική, όπως ανακοίνωσε η NASA. Η έκλειψη θα σημειωθεί στις 6:25 το πρωί στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, δηλαδή περί τις 13:25 ώρα Ελλάδας. Οι ιστότοποι της Nasa και του ρομποτικού τηλεσκοπίου Slooh θα παρουσιάσουν ζωντανά την εξέλιξη του φαινομένου. Για τους λάτρεις του χαοτικού σύμπαντος.

  • Η Volkswagen θα αντικαταστήσει μέσα στην επόμενη 15ετια, τους ειδικευμένους εργάτες της που συνταξιοδοτούνται, με ρομπότ! Όρε που φτάσαμε!!!

  • Άλλος ένας Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό είναι ο καθηγητής κ. Ιωάννης Ρόκας, που εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στην διεθνή ένωση ασφαλιστικού δικαίου του Πανεπιστημίου στο Παρίσι. Τα συγχαρητήρια μας κ. καθηγητά.

  • Η Εθνική τράπεζα θα δώσει 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές. Και μετά τις σπουδές θα τους προσλάβει κιόλας. Άντε μακάρι!

waldorf-astoria-hotel

  • Το θρυλικό ξενοδοχείο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης πουλήθηκε σε Κινέζους έναντι του ποσού των 1.54 δις δολαρίων. Ο Κινέζικος γίγαντας εξαπλώνεται.

—————————-

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.