STOP THE PRESS: Τρίτη 7 Απριλίου 2015

0
452

 

Όλα τα νέα όπως δεν μας τα είπαν τα κανάλια

———————————–

vladimir_putin_01

Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν

Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι με τον κ. Πούτιν στο Κρεμλίνο, μέσα σε πολλά ερωτηματικά ως προς την επιλογή του χρόνου αλλά και τους στόχους του ταξιδιού, όπως επισημαίνεται στο κύριο άρθρο των New York Times. Αααα ανησυχούν και στις ΗΠΑ; Καλό αυτό!!!

Καήκαμε με τον …Καμμένο!

Σε δήλωση- βόμβα προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι οποίος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των The Times, δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να κρατήσει έξω από την Ευρώπη το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) εάν η Ε.Ε. «συνεχίσει το bullying». Ωχ ωχ ωχ έμαθε και ο Καμμένος το Bullying, …. καήκαμε!!!

???????????? K????? ? ? ????? ???????????? ???Á? ????// ????????  (EUROKINISSI/ ??M`??Q?

Ο Σκουρλέτης μίλησε

Αύξηση κατά 10,91% θα παρουσιάσει ο κατώτατος μισθός από την 1η Οκτωβρίου του 2015, ενώ δεν θα ισχύουν πια οι μισθολογικές διακρίσεις με βάση την ηλικία των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, ο μηνιαίος μισθός για τους υπαλλήλους θα φτάνει τα 650 ευρώ (μεικτά) και στα 29,05 ευρώ (μεικτά) θα βρίσκεται το ημερομίσθιο για τους εργατοτεχνίτες. Σε δεύτερο στάδιο από την 1η Ιουλίου του 2016, ο γενικός κατώτατος μισθός ορίζεται στα 751 ευρώ μεικτές αποδοχές για τους υπαλλήλους και το κατώτατο ημερομίσθιο στα 33,57 ευρώ για τους εργατοτεχνίτες. Κάτι είναι κι’ αυτό….

ImageGen

Βίκυ Σταμάτη show

Σε σόου εξελίχθηκε η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στον εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις των εισαγγελικών αρχών που αντιμετώπιζαν με δυσπιστία τις λεγόμενες αποκαλύψεις της για μίζες στα εξοπλιστικά. Η πολύωρη κατάθεσή της προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί απέδρασε, ενώ δεν έκανε καμία αποκάλυψη φυσικά για μίζες και παράνομες πληρωμές από πολιτικά η άλλα πρόσωπα. Απλά ανέφερε πάλι, δυο πολιτικούς, που όπως ισχυρίστηκε, επιβουλεύονται την ίδια και τον άνδρα της, εμμένοντας στα γνωστά, ότι αδικείται που δεν αποφυλακίζεται. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελίδη μου…. (συγνώμη, η κοπέλα πίσω μήπως είναι καλλονή;) 

Τους τζούζει η αλήθεια;

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το trailer για την προώθηση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι της Βουλής. Εμείς όμως που είμαστε οι Έλληνες φορολογούμενοι είμαστε ξετρελαμένοι και με το έργο που ξεκίνησε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και με το trailer. Το βίντεο διάρκειας 0:45’’, με σύνθημα «Έλεγξέ το – διάγραψέ το», είναι γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας ενώ για την μουσική του επένδυση χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι του John Lennon «Gimme Some Truth». Είναι σούπερ! Κάτω τα χέρια από την Ζωή, λαμόγια! Δείτε το video:

————————

δαλλασ

Πειρατές στην Αυστραλία

4.726 χρήστες που κατέβασαν παράνομα την ταινία «Dallas Buyers Club» εντόπισαν οι παραγωγοί της, αφού πρώτα εξασφάλισαν απόφαση του ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας που υποχρέωνε τους παρόχους internet να τούς δώσουν τα στοιχεία των χρηστών που σχετίζονται με τις I.P. Το δικαστήριο συμφώνησε να δοθούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, επικαλούμενο την ανάγκη να αποτραπούν μελλοντικές πειρατείες. Οι χρήστες κατέβασαν παράνομα την ταινία μέσω του δικτύου ανταλλαγής αρχείων Bit Torrent. Ένας από τους δικηγόρους των παραγωγών του Dallas Buyers Club δήλωσε ότι η Αυστραλία είναι μια από τις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά λήψης παράνομων αρχείων και επομένως αυτή η απόφαση θα βοηθήσει να αλλάξει αυτή η ισορροπία.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Γ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ

Ο Βαρουφάκης το πάει πολύ καλά….

Για τη σημασία μιας «έξυπνης» αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που θα αποδειχθεί επωφελής τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους δανειστές, ενημέρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης την Κριστίν Λαγκάρντ κατά τη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον. Κάνοντας έναν απολογισμό της επίσκεψης στις ΗΠΑ, λένε ότι το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ότι δεν υπήρξαν «απαιτήσεις» από καμία πλευρά. Παράλληλα, έγινε διαπραγμάτευση με ΔΝΤ, ενώ το Ταμείο εμφανίστηκε πρόθυμο να δείξει ευελιξία αναφορικά με τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με το υπουργείο, από την πλευρά τους οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, με τους οποίους συναντήθηκε ο Γ. Βαρουφάκης, τόνισαν ότι η αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί να παίζει τον ρόλο του «τίμιου διαμεσολαβητή» ώστε να επιτευχθεί μια τέτοια λύση το συντομότερο δυνατόν με τους πιστωτές. Έτσι μπράβο!!

Human-Trafficking-Detail-Image1

Trafficking γυναικών στην Αθήνα

Έντονοι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν σε οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 11 γυναίκες (9 αλλοδαπές και 2 Ελληνίδες), κατηγορούμενες κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση των Νόμων περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

————————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.