The only plastic I like, is plastic surgery!

1
728

Έκρηξη πλαστικής “ομορφιάς” με περισσότερες από 23 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής το 2013.

plastic-surgery-660

Είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω αλλά κυρίως αυτό που συμβαίνει. Ολοένα και περισσότερο βλέπω παραμορφωμένες γυναίκες, αλλά δεν πίστευα ότι ο αριθμός έχει φτάσει σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη! Σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα για την εικόνα, όλα για να σταματήσουμε το χρόνο, όλα για να φαινόμαστε νέοι. Αυτό το πανηγύρι της ματαιοδοξίας δεν έχει τέλος. Δεν έχει πάτο.

Ανθεί σε ολόκληρο τον κόσμο η πλαστική χειρουργική με εκατομμύρια ανθρώπους να υποβάλλονται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν κατά τα σύγχρονα πρότυπα την εικόνα τους. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλεις επεμβάσεις είναι αυτή της αύξησης του μεγέθους του στήθους, η λιποαναρρόφηση, ενώ πολύ δημοφιλής ιατρική πράξη είναι και οι ενέσεις botox.

Περισσότερες από 23 εκατομμύρια επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής πραγματοποιήθηκαν το 2013 σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Ολα τα ρεκόρ τα έσπασαν οι ΗΠΑ όπου τέσσερα εκατομμύρια άτομα βρέθηκαν στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών και ακολουθεί η Βραζιλία με περισσότερες από δύο εκατομμύρια ιατρικές πράξεις αυτού του τύπου. Έπονται το Μεξικό, η Γερμανία, η Ισπανία, η Κολομβία, η Ιταλία, η Βενεζουέλα, η Αργεντινή [που είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης για τρίτη φορά] και το Ιράν [να και οι μουσουλμάνες]!!!.

Η Μεγάλη Βρετανία, αξίζει να σημειωθεί, δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα κράτη με τις περισσότερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, αλλά κατέχει μόλις τη δέκατη τέταρτη θέση. Αλλά και εκεί τα πράγματα μην νομίζετε ότι πάνε καλύτερα. Οι αριθμοί που έδωσε στη δημοσιότητα η Βρετανική Ενωση Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητοι καθώς μας λένε ότι μέσα στο 2013 οι αισθητικές επεμβάσεις αυξήθηκαν κατά 17% παρακαλώ!

Πέρα από την χειρουργική, η πιο δημοφιλής ιατρική πράξη σε ολόκληρο τον κόσμο που εντάσσεται όμως σ’ αυτόν τον τομέα στον τομέα είναι το botox. Η τοξίνη, που υπό ορισμένες συνθήκες είναι θανατηφόρος, εγχέεται προκειμένου να παραλύσει κάποιους μύες του προσώπου επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία της γήρανσης και χαρίζοντας πιο νεανική όψη [παράλυτη και ανέκφραστη]. Κατάλαβες φίλε μου! Εδώ κάνουμε τα πάντα να αποβάλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας κι’ αυτές πάνε και κάνουν ενέσεις τοξίνης! Άλλες μη χειρουργικές πράξεις που έχουν κερδίσει την καρδιά αντρών και γυναικών είναι η χημική απολέπιση, η αποτρίχωση με λέιζερ και πολλές άλλες.

Όσον αφορά τους μαστούς, πέρυσι πραγματοποιήθηκαν 1,7 εκατ. χειρουργικές επεμβάσεις σε αυτους τους αδένες, γεγονός που καθιστά τη χειρουργική στους μαστούς την πιο δημοφιλή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν η λιποαναρρόφηση, η βλεφαροπλαστική, η λιπογλυπτική και η ρινοπλαστική. Το 90% του συνόλου των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής γίνεται σε γυναίκες. Οι άνδρες υποβλήθηκαν τη χρονιά που πέρασε σε τρία εκατομμύρια επεμβάσεις και κυρίως ρινοπλαστική, σε μείωση του όγκου των μαστών και σε βλεφαροπλαστική [πάλι καλά].

Αξίζει, επίσης να αναφέρουμε ότι στους άντρες η ενίσχυση του πέους είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση στη Γερμανία όπου 3.000 άνδρες βρέθηκαν στο χειρουργικό τραπέζι, ενώ επιτυχία γνώρισαν αυτού του είδους οι επεμβάσεις και σε Βενεζουέλα, Ισπανία και Μεξικό. Στη Μεγάλη Βρετανία οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις στις γυναίκες είναι οι επεμβάσεις στους μαστούς, το λίφτινγκ και η βλεφαροπλαστική, ενώ στους άνδρες η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική και η μείωση του όγκου των μαστών.

afxitiki2_la_300610

Φτιάξιμο στήθους. Γνωστή  Ελληνίδα πενηντάρα πρώην σεξοβόμβα, που ακόμα το παλεύει, έχει φτιάξει το στήθος της δύο φορές, κι’ αφήστε την να λέει ότι είναι αληθινό. Και όχι μόνο αυτό, έχει βάλει και δαχτυλίδι στο στομάχι για να αδυνατήσει.

plastic_surgery_breast_reduction_6

«Βασίλισσα», η εμφύτευση σιλικόνης. Γι’ αυτό σας λέω. Μην πιστεύετε αυτά τα στήθη που βλέπετε. Ή photoshop είναι ή plastic. Ξέρετε πόσα στήθη γνωστών Ελληνίδων έχω πιάσει και είναι πέτρα απ’ την σιλικόνη; Άντε μην ανοίξω το στόμα μου.

botox1

Μια Αμερικανίδα υποβάλλεται σε θεραπεία με botox στην πολιτεία της Βιρτζίνια λίγες ημέρες αφότου έμεινε άνεργη. Είναι Θεά ή όχι;

———————–

Ο κόσμος πια ζαλισμένος από τις νέες επιτεύξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας δεν διστάζει να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του, λες και αλλάζει κινητό. Όλα και το «φαίνεσθαι» και τίποτα για το «είναι»!

Nicole-Kidman-Plastic-Surgery-Photo

Η Nicole Kidman λένε ότι είναι εθισμένη στις επεμβάσεις, αλλά της είπαν απ’ τα στούντιο ότι αν δεν σταματήσει δεν θα την ξαναπάρουν για ταινία.

Jennifer-Aniston-nose-job-2003-2010

Λένε ότι η Jennifer Aniston έχει κάνει τρεις φορές την μύτη της [εδώ βλέπουμε τις δύο]

95

Και η Julia Roberts έχει κάνει μύτη

attachment

Και η έχει Kate Winslet φτιάξει μύτη

charlize-theron-plastic-surgery

Charlize Theron Ολική ανακατασκευή!

170

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

1 COMMENT

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Εκείνη η αλήθεια που απορρέει απο τα χαρακτηριστικά που εκφράζουν την ιστορία που έζησε ο καθένας μας, , μπορουν να “πλαστικοποιηθούν”; Αναρωτιέμαι ακόμα πόσο νιώθουν την ηδονή με τα κατασκευασμένα στήθη οι γυναίκες, πόσο μπορουν να εκφραστούν ΄οταν φοβούνται η, αδυνατούν να εναρμονιστούν με τα κατασκευασμένα χαρακτηριστικά κι αποτελούν άλλη μια μονάδα στα κλισέ της τρέχουσας αντίληψης περι΄ομορφιάς!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.